• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emilia Ghinescu deschide cutiile cu amintiri. Mama și bunica sa, alături de ea, în platoul La Măruță

Emilia Ghinescu deschide cutiile cu amintiri. Mama și bunica sa, alături de ea, în platoul La Măruță

Emilia Ghinescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Și-a dorit încă din copilărie să devină cântăreață, iar acum se bucură de concerte atât în țară, cât și în străinătate. Invitată în platoul emisiunii La Măruță, vedeta a avut parte de mai multe surprize. 

La 44 de ani, Emilia Ghinescu este o mamă împlinită, cu trei copii, și o cântăreață foarte iubită de public. În emisiunea La Măruță, Emilia a deschis cutia cu amintiri, fiind foarte emoționată. Ea a povestit de băiatul și fetele ei, care îi aduc cea mai mare bucurie în viață. Anastasia are 6 ani, Erica - 16 ani, iar Andrei 24 de ani. 

Cântăreața și-a amintit de copilăria ei, petrecută în casa bunicilor, care au crescut-o până a plecat la școală. Bunica, mama și sora sa au venit în platou și au povestit lucruri mai puțin cunoscute de fanii artistei. 

Emilia Ghinescu a dat detalii despre o perioadă mai tristă din copilăria sa, când tatăl vitreg o bătea. Mama ei a acceptat ulterior ca bunicii să o înfieze. (află detalii din materialul video )

„Amândouă am avut o copilărie destul de urâtă și fără să ne bucurăm de concedii. Când eram la bunica la țară era cel mai frumos”, a spus interpreta despre ea și sora ei. 

Sora Emiliei Ghinescu este de profesie biolog. 



Află mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Sursă foto: Instagram 
Ghinescu Emilia Official

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni