Emanuel de la Românii au talent, interviu impresionant la Măruță

Emanuel Ion este adolescentul care a ridicat un platou întreg în picioare cu talentul lui, la Românii au Talent 2022.  

Tânărul în vârstă de 16 ani este nevăzător, cântă la cinci instrumente, iar la Românii au talent, Andra i-a oferit un Golden Buzz. Emanuel și-a spus povestea în ediția de azi a emisiunii La Măruță:
 
Cânt la 5 instrumente, am început la orgă, acordeon, chitară. Mai cânt la unele, dar nu foarte bine, pe acestea le stăpânesc bine.Părinții și-au dat seama la doi ani de problema mea în ziua în care mama a mutat prin casă un dulap. Mă plimbam normal, știam totul unde e. Când am alergat prin casă, am dat cu capul într-un dulap, nu mai știu ce era. Mama s-a speriat tare, s-a dus la doctor și au aflat că am probleme grave la ochi.


 
Am venit la București și doctorul mi-a spus că nu voi vedea niciodată. Avea o jucărie, un fel de girafă care se mișca. Când a apăsat pe buton și a pus-o în fața mea, eu nu o vedeam. Acum am început să văd umbre, medicii din Belgia sunt mirați. Ei nu înțeleg cum de nu văd, dar am început să văd lumina și umbrele. Sunt uimiți, e ca un miracol pentru ei".(...)
 
"Îmi place mult calculatorul, tehnologia, vreau să mă fac IT-ist. Îmi plac site-urile, codarea. Am un telefon normal și un calculator normal, cu voce pentru nevăzători. Și merg la o școală normala la Liceul Murfatlar din localitatea mea.
 
Colegii mi-au scris în privat, încă nu am ajuns la școală să mă felicite personal. Am colegi de nota 10. Eu aud audio tot ce primesc, sistemul telefonului îmi vorbește tot.(...)"

„Suntem 5 frați, sunt singurul băiat. Am 3 surori biologice și una adoptată, nu a fost găsită pe stradă. Mătușa a adus-o și părinții mei au adoptat-o. Eu văd lumea cum vreau eu, pot să o fac cum vreau în mintea mea.Asta e avantajul meu. E lumea mea, o fac cum vreau eu. Nu las nimic să mă supere. Dar muzica e totul pentru mine, mă relaxează. Când sunt trist, mă închid în camera mea și cânt ore în șir."



"Uneori compun piese noi. Sper ca muzica să rămână un hobby, când voi fi mai mare trebuie să câștig bani, să îmi cresc familia. Vreau să lucrez în IT. Munca mea va fi in IT, pentru ca vreau să îmi întrețin familia, dar voi continua să cânt ca un hobby, poate în spectacole, cine știe. (...) Da, la 16 ani e vârsta primelor iubiri, nu am o iubită, dar este o fată pe are o plac. Pe Instaram sunt  Ion Emanuel Oficial."

Adolescentul de 16 ani a intrat în atenția publicului odată cu debutul sezonului 12 al emisiunii Românii au talent. După numărul său impresionant a primit Golden Buzz de la Andra și a intrat direct în semifinale. 



FOTO: CAPTURĂ TV/ EMANUEL INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni