• PRO TV
  • Elisabetta Canalis a pozat nud în piscină. Fosta iubită a lui George Clooney este într-o formă perfectă

Elisabetta Canalis a pozat nud în piscină. Fosta iubită a lui George Clooney este într-o formă perfectă

Elisabetta Canalis a pozat nud în piscină. Fosta iubită a lui George Clooney este într-o formă perfectă

La cei 45 de ani, Elisabetta Canalis are un corp bine sculptat, dovadă fiind aparițiile incendiare în costum de baie, dar și prezentările de modă la care participă. De data aceasta, italianca i-a surprins pe fani cu o poză nud în piscină.

Actrița și modelul Elisabetta Canalis știe să atragă toate privirile asupra sa, iar când renunță la haine admiratorii ei pe Instagram îi lasă mii de comentarii și aprecieri. De această dată, fosta iubită a lui George Clooney, a fost fotografiată, în timp ce face baie în piscină, fiind complet goală. Mesajul care a însoțit imaginea a fost ”Libertate”. Una dintre prietene a glumit pe seama faptului că nu poartă costum de baie și i-a scris: ”Îmi cer scuze, îmi puteți spune marca acestor fese?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freedom

A post shared by Elisabetta Canalis (@littlecrumb_) on


Elisabeta este într-o formă fizică de invidiat, datorită rutinei de antrenamente pe care le face aproape zilnic, printre care: ciclism, kickboxing și pilates. 

După doi ani de relație, modelul s-a despărțit de actorul George Clooney în iunie 2011. Canalis s-a căsătorit apoi cu chirurgul ortoped Brian Perri, în septembrie 2014, în Sardinia. Peste un an a venit pe lume fiica lor Skyler Eva.

Sursă foto: Instagram littlecrumb_

Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni