Elena Merisoreanu a declarat la Vorbeste lumea: "Am terorizat-o pe amanta sotului meu"

Elena Merisoreanu a declarat la Vorbeste lumea: "Am terorizat-o pe amanta sotului meu"

Editia de ieri a emisiunii Vorbeste lumea a fost marcata de multe premiere! Nadine a preluat controlul asupra bucatariei, dar a fost si provocata de Razvan Fodor sa renunte la peruca si sa le arate telespectatorilor ce par superb are. 

„De ani de zile ii zic: Nadine esti frumoasa! Ai tenul pe care toate fetele il lucreaza la solar, sa se bronzeze ca sa aiba tenul asta. Nadine, ai dintii albi, esti superba, esti in regula! Ei bine, ea vine cu altceva in plus si acopera ceva ce la noi, romanii, se numeste exotic!”, i-a spus Razvan in timp ce i-a dat jos peruca. Prima reactie a lui Nadine a fost: „Mi-e racoare!”. 

Invitata emisiunii, Elena Merisoreanu, a facut declaratii uluitoare referitoare la faptul ca a fost inselata de sot. Intrebata de ce a ales sa nu ii spuna nimic sotului ei, ea a spus: „Asa e casnicia, se cladeste greu si se destrama foarte repede!”. Cat despre interactiunea cu amanta, a declarat: „Am terorizat-o pe amanta sotului meu prin cuvinte, pana a recunoscut tot!”, apoi au ramas prietene. 

Astazi, de la ora 15:00, Vorbeste lumea despre operatiile estetice pentru modelarea posteriorului si aflam, in direct, informatii utile de la o vedeta care a trecut prin aceasta experienta, dar si de la un specialist in domeniu. 

Loredana ia o pauza de la filmarile pentru noul sezon Vocea Romaniei din aceasta toamna pentru a veni in platoul emisiunii Vorbeste lumea. Ea va canta cel mai nou single, Val dupa val, si ne va invata pasii de dans din videoclipul piesei. Lori va pregati un preparat foarte drag sufletului ei, care sa ne ajute sa facem fata caniculei si va fi provocata sa raspunda in direct la intrebarile rubricii Oracol de vedeta. Ce raspunsuri inedite va da Loredana, dar si cum se descurca in bucatarie, vom afla la Vorbeste lumea. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la ora 15:00, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni