• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elena Ionescu, mesaj pentru cei care vor să participe la Survivor: "O să trăiască cea mai tare experiență din viața lor!" 

Elena Ionescu, mesaj pentru cei care vor să participe la Survivor: "O să trăiască cea mai tare experiență din viața lor!" 

Elena Ionescu a venit în platoul La Măruță cu o surpriză muzicală pentru telespectatori. Alături de Greek4you, artista a cântat cel mai recent single: “În sfârșit îndrăgostit”. 

Elena Ionescu a vorbit și despre ce a însemnat experiența Survivor pentru ea și le-a transmis un mesaj celor care vor să se înscrie la acest show. 

“O să trăiască cea mai tare experiență din viața lor. Pe mine personal m-a schimbat complet acest concurs. Din toate punctele de vedere. Am venit acasă un alt om. Trăiesc altfel viața de atunci și nu glumesc cu absolut nimic. Cine mă cunoaște știe. Iubesc concursul ăsta. Mi-a dat o șansă în plus și m-am redescoperit pe mine ca om. Deci e o șansă pentru orice om să se redescopere pe el însuși”, a spus prima câștigătoare Survivor România. 

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Mai multe detalii despre înscrieri AICI

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni