• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elena Ionescu a făcut pace cu fostul soț, de dragul copilului: "Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă"

Elena Ionescu a făcut pace cu fostul soț, de dragul copilului: "Ne-am iertat reciproc, am ajuns la o maturitate frumoasă"

Elena Ionescu a pășit pentru prima oară, după doi ani, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Solista a vorbit, cu emoție și sinceritate, despre schimbările majore care au avut loc în viața ei în această perioadă.

Elena Ionescu a divorțat de tatăl băiețelului ei în 2019, la doar un an de la căsătorie și a trecut prin momente dificile. Rămasă singură, cu inima frântă, Elena Ionescu și-a găsit alinarea alături de membrii familiei, dar și în munca enormă pe care a depus-o, după cum chiar ea a povestit La Măruță. 

"Dumnezeu mi-a schimbat viața. M-a făcut să realizez care este menirea mea și cum reușesc să trec prin asta. Au trecut doi ani de la divorț și, în toată această perioadă, factorul care m-a scos din pasa asta a fost munca. Aveam foarte multe momente în care mă trezeam și nu știam ce să fac. Mergeam și alergam în spatele casei. Simțeam nevoia să fac lucruri productive", a povestit Elena. 

Elena a mărturisit că niciodată nu și-a pierdut credința în Dumnezeu și că a fost sigură că va putea trece peste orice obstacol, indiferent de cât de dificil al părea el pe moment. "Dumnezeu m-a făcut să apreciez altfel, viața, valorile. Vreau să îl protejez foarte mult pe Răzvănel, copilul meu, și să nu îl deranjez", a spus vedeta.

Solista a dezvăluit că a reluat legătura cu fostul soț, de dragul copilului pe care îl au împreună. "Trebuie să ai respect, de dragul copilului și pentru toate lucrurile frumoase pentru omul cu care ai fost. Consider că am luat ce este mai bun din relația asta și am rămas cu ce este mai bun", a concluzionat artista. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni