• Emisiuni
  • La Măruță
  • Echipele La Maruta si Visuri la cheie au adus bucuria Craciunului in casa Adrianei, Lorenei si Corinei

Echipele La Maruta si Visuri la cheie au adus bucuria Craciunului in casa Adrianei, Lorenei si Corinei

Echipele La Maruta si Visuri la cheie au adus bucuria Craciunului in casa Adrianei, Lorenei si Corinei

In vara, echipa Visuri la cheie le-a construit o locuinta moderna celor trei fete din comuna Poiana, Adriana, Lorena si Corina, reusind sa le indeplineasca cel mai mare vis. Romanii au fost alaturi de fete si le-au ajutat in permanenta, iar cu ocazia sarbatorilor de iarna echipa emisiunii La Maruta, impreuna cu Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil, a mers la Poiana pentru a le face o surpriza fetelor. Catalin Maruta, Dragos Bucur si cei trei arhitecti au reusit sa le aduca Adrianei, Lorenei si Corinei, inca o data, zambetul pe buze si fericire in suflete. 

Timp de cinci ore, fetele au plecat cu echipa La Maruta la cumparaturi, timp in care Alina, Adela, Andrei si Dragos au decorat casa atat pe exterior, cat si pe interior, au impodobit bradul si au pus sub el o multime de cadouri. Pe seara, cand s-au intors acasa, fetele au fost coplesite de emotii si au declarat ca visau la asa ceva, dar nu au indraznit niciodata sa creada ca poate deveni realitate si ca vor avea un Craciun plin de lumina si bucurie.

“Nu este prima data cand echipa La Maruta si echipa Visuri la cheie isi unesc fortele pentru a schimba viata unor oameni. Ma bucur ca si de data aceasta Dragos Bucur a raspuns pozitiv invitatiei noastre, am facut echipa si impreuna le-am facut o mare bucurie de Craciun fetelor si ca am reusit sa le implinim inca un vis.”, a spus Catalin Maruta.

Dragos Bucur a completat: “Adriana, Lorena si Corina sunt trei fete de care noi am ramas foarte apropiati si ma bucur tare mult ca am reusit sa le facem supriza asta cu decoratul casei si cadourile de Craciun. Le doresc tot binele din lume!”

Emisiunea La Maruta revine pe 4 ianuarie, de la 17:30, cu un nou sezon plin de povesti de viata incredibile si foarte multe surprize pentru telespectatori.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni