• Emisiuni
  • La Măruță
  • Echipa La Maruta ne prezinta cum o sa arate vedetele preferate la batranete!

Echipa La Maruta ne prezinta cum o sa arate vedetele preferate la batranete!

Echipa La Maruta ne prezinta cum o sa arate vedetele preferate la batranete!

Astazi sunt tineri, frumosi si isi traiesc fiecare clipa plini de entuziasm, fara grija zilei de maine. Dar cum vor arata vedetele de astazi atunci cand vor imbatrani, cu parul carunt si fata plina de riduri? Cum vor arata Razvan si Irina Fodor, de exemplu, atunci cand vor auzi nepotii alergand prin casa?

Saptamana aceasta, Irina si Razvan Fodor s-au vazut in viitor si, cu ajutorul machiajului profesionist, au mers prin viata impreuna cate 10 ani, pana la frumoasa varsta de 90 de ani! Reactiile lor? Nepretuite: multe rasete, dar si cateva lacrimi, melancolie si planuri pentru activitatile de la frumoasa varsta de 90 de ani.

Alina Sorescu si Alex Ciucu sunt urmatorii care vor trece prin experimentul timpului si vor putea avea o imagine de ansamblu despre viata lor ca o familie pe masura trecerii anilor. Cine va imbatrani mai frumos? Cine va avea mai multe riduri?


Dupa cei doi vor urma multe alte cupluri, care au acceptat provocarea echipei La Maruta. Se vor vedea peste ani si ani, vor rade, vor plange si isi vor face promisiuni emotionante! Reactiile lor impresionante si, mai ales, infatisarea lor de peste 50 de ani vor face deliciul tuturor telespectatorilor.

In fiecare emisiune de luni, echipa La Maruta a pregatit o rubrica speciala, in care cele mai indragite cupluri de vedete se privesc ochi in ochi la varste diferite si comenteaza look-ul partenerului in cele mai inedite modalitati! 

Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca de luni pana vineri, de la ora 15:00, povesti incredibile, oameni deosebiti, materiale in premiera si cele mai importante evenimente, numai La Maruta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni