• PRO TV
  • Francisca este revelația anului 2019. Artista lansează single-ul „Dime”, împreună cu LiToo

Francisca este revelația anului 2019. Artista lansează single-ul „Dime”, împreună cu LiToo

Francisca este revelația anului 2019. Artista lansează single-ul „Dime”, împreună cu LiToo

La începutul lunii august și în plină vară, Francisca lansează o piesă latino, potrivită pentru sezonul petrecerilor la piscină și nu numai. Francisca cântă pentru prima dată în limba spaniolă și asigură ritmurile caliente alături de artistul sud-american LiToo. 



„Muzica latino nu va muri niciodată, iar noi, cum suntem latini, reacționăm imediat pe aceste ritmuri. Alegerea de a cânta acest gen muzical probabil că ar fi trebuit să o fac mai devreme, pentru că asta mi-am dorit dintotdeauna. Piesa *Dime*, această poveste latino-flirty, vorbește despre acea tatonare de la începutul oricărei povești de dragoste, în care cei doi se “joaca” cu emoțiile”, declară Francisca

Colaborarea Franciscai cu LiToo a început în studio-urile Hahaha Production, unde piesa a fost compusă de către LiToo, Șerban Cazan și Florin Boka. 

„Ma bucur că în acest proiect, care reprezintă un nou început, mi s-a alăturat Carlos (LiToo), care este vorbitor nativ al limbii spaniole și care mai presus de toate este foarte talentat!”, adaugă artista. 

Videoclipul regizat de Octavian Iacob și produs de Vlad C. Ionescu, a fost filmat cu sprijinul echipei Verattiva, într-o locație genială, “Casa Radu” în Snagov cu o gașcă de oameni puși pe distracție. 

Francisca a pășit cu dreptul în muzica românească, odată cu participarea unui concurs de muzical din România, unde a demonstrat calitățile vocale excepționale. 

Ulterior ne-a surprins cu multe piese și colaborări, prima dintre ele fiind cu Uddi, urmând single-uri de succes, ce au generat milioane de vizualizări pe YouTube

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni