• PRO TV
  • Ea este femeie-Barbie din Brazilia. Arata exact ca o papusa si asta fara nicio operatie estetica

Ea este femeie-Barbie din Brazilia. Arata exact ca o papusa si asta fara nicio operatie estetica

Ea este femeie-Barbie din Brazilia. Arata exact ca o papusa si asta fara nicio operatie estetica

Andressa Damiani Valcanaia este numita femeia-barbie din Brazilia si, desi are inca o varsta frageda, este extrem de cunoscuta in intreaga lume pentru asemanarea cu papusa care a cucerit fetitele din intreaga lume.

Andressa a intrat de aceasta data in atentia publicatiilor dupa ce a marturisit ca primeste diverse reactii din partea oamenilor, care observa imediat talia incredibil de mica si marimea bustului.

Tanara a spus de fiecare data ca nu a apelat niciodata la bisturiu pentru a-si modifica corpul si ca fiecare parte a trupul sau este naturala. De cele mai multe ori, tanara este confundata si cu Elsa datorita parului blond si lentilelor de contact albastre, dar dimensiunile trupului sunt cele care o recomanda pentru titlul de femeia-barbie.

"Oamenii nu ma cred cand spun ca nu am nicio operatie estetica si cred ca ma infometez ca sa fiu atat de slaba. Ma numesc mincinoasa. Sunt si oameni care mi-au spus ca sunt dezgustati atunci cand se uita la fata mea. Oamenii o iau la fuga cand ma vad", a marturisit tanara.

Andressa nu a tinut niciodata o dieta. Singurul lucru pe care il face ca sa se mentina in forma este sa alerge atunci cand isi scoate cainii la plimbare. Desi exista o multime de oameni care o critica pentru felul in care arata, tanara are un canal de Youtube unde sunt si persoane care o sustin si o admira pentru frumusetea ei.



 

diga onde vc vai que eu vou varrendo

A post shared by Andressa Damiani Valcanaia (@damianiandressa) on



Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni