• PRO TV
  • Dupa 2 saptamani, Roxana Ionescu si Andrei Magra au parasit ringul de dans!Doar 6 perechi continua la Uite cine danseaza

Dupa 2 saptamani, Roxana Ionescu si Andrei Magra au parasit ringul de dans!Doar 6 perechi continua la Uite cine danseaza

Dupa 2 saptamani, Roxana Ionescu si Andrei Magra au parasit ringul de dans!Doar 6 perechi continua la Uite cine danseaza

Luni seara, cele sapte perechi ramase in competitia Uite cine danseaza! le-au adus aseara un tribut prin dans unor artisti care au facut istorie in muzica. Concurentii au prezentat coregrafii spectaculoase, au fost plini de energie, senzualitate si pasiune si au facut tot posibilul sa demonstreze ca au calitati de dansatori si merita sa ramana cat mai mult timp in show.

Slowfox, jive, rumba si tango au fost stilurile pline de culoare, care au facut o atmosfera incendiara in sala si au ridicat publicul in picioare, echipele reusind sa primeasca laude si sfaturi utile pentru viitor, dar si note care au reflectat reprezentatiile lor de ieri seara. In urma notelor primite de la jurati si a voturilor telespectatorilor, echipele Antonia si Paolo Campigotto si Roxana Ionescu si Andrei Mangra s-au clasat pe ultimele doua locuri si au intrat la duel, iar Roxana si Andrei au parasit competitia.

In cea de-a sasea editie Uite cine danseaza!, telespectatorii au avut parte si de o surpriza din partea unui cuplu frumos si plin de energie, Bianca Dragusanu si Victor Slav. Cei doi au prezentat un moment de vals plin de sensibilitate, au plutit pe scena si au creat o stare de visare, fiind aplaudati de juriu.

In urma duelului cu Antonia si Paolo, Roxana si Andrei au parasit competitia

Primul dans prezentat de Roxana si Andrei luni seara a fost unul efervescent, venit direct de pe planeta Jive. Pe melodia Blue suede shoes, cei doi au creat o coregrafie exploziva, cu piruete care au dat culoare si vibratie dansului. 

Antonia si Paolo au intrat pe scena plini de energie si au adus o zi frumoasa in pasi de slowfox. O pereche frumoasa, ritmata, care a transmis bucurie si daruire pe ringul de dans, aducand un tribut trupei U2.

Chiar daca cele doua perechi au obtinut note bune din partea juriului, publicul a decis in final si clasamentul s-a schimbat radical. La duel, toti patru au vrut sa cucereasca scena si inimile juratilor si au realizat doua momente incredibile, insa la final juriul a decis in unanimitate ca perechea formata din Antonia si Paolo va continua competitia. "E foarte greu de comentat, pentru ca sunt la egalitate cele doua perechi. Au acelasi numar de calitati si de mici defecte. E foarte greu de dansat in aceste conditii, va felicit!", a spus Gigi Caciuleanu, iar Andreea Marin a continuat: "Mie mi-e foarte greu sa inteleg cat de diferiti suntem noi, cei patru, si cat de diferit vad cei de acasa. Cele doua perechi nu sunt, cu siguranta, cele mai slabe perechi ale serii. Voi vota doar pentru ca regulamentul o cere, nu pentru ca eu vreau ca una dintre aceste perechi sa plece."

"E o situatie simpla, pe care o sa incerc sa o cuantific intr-o alegere. Putem sa fim 148.000 de specialisti in dans… daca publicul asa a hotarat, asta e situatia.”, a spus Florin Calinescu in momentul deciziei, fiind completat de Mihai Petre: ”Pana la urma e evident ca nimeni nu detine adevarul absolut. Exprimam niste pareri subiective. Acceptam parerea publicului, chiar daca nu coincide cu parerea mea. Ce pot sa va spun eu e ca sunteti doua dintre cele mai bune perechi din concurs."

La finalul serii, dupa momentul eliminarii, Roxana Ionescu a declarat cu tristete in voce: ”Ma bucur tare mult ca l-am avut alaturi pe Andrei, e un dansator minunat. Imi pare rau ca visul lui s-a terminat aici... Sincer imi pare rau! Andrei chiar e un dansator minunat si chiar munceste si merita sa mearga cat mai sus. Eu cred ca am facut fata. Multumim mult de tot!

Dansuri tribut pline de energie, pasiune si culoare

O declaratie de dragoste in pasi de rumba! Vinovati: Liviu Teodorescu si Marica Derdene. Cei doi au transmis pasiunea prin dans si au creat o poveste frumoasa de iubire si emotie. Liviu si Marica s-au sincronizat foarte bine, nu au avut ezitari, iar miscarile lor s-au completat perfect. ”Marica, esti o forta! Iar tu stii sa tii pasul cu ea, ai senzualitate, stii sa o imbraci cu incredere din priviri si sa o dezbraci tot asa!”, le-a spus Andreea Marin, incantata de evolutia lor.

Marius Manole si Olesea Nespeac au pus in scena o poveste despre lupta, schimbare si determinare. Chiar daca au dansat un jive destul de lent si uneori pe langa ritm, au reusit sa cucereasca publicul si juriul cu expresivitatea lor si energia transmisa. "Daca ar fi sa cautam o definitie a dansului, eu i-as spune poezie, metafora. Partea poetica in care ai acele alunecari pe jos, in care orizontala aia se casatoreste cu verticala celor doi a fost foarte frumoasa", a spus Gigi Caciuleanu.

Anca Sina Serea si Nicolai Curnic au dansat un tango plin de pasiune, senzualitate si indrazneala. Anca si Nicolai au jucat o poveste de dragoste, insa mesajul lor nu a ajuns la toti juratii, din pacate, iar ezitarile lor au fost taxate in momentul jurizarii. "Am doua probleme pe care mi le-am rezolvat: de maine ma duc la biblioteca, nu stiu la care, dar le iau pe rand. Si, doi, in viata mea nu mi-am inchipuit ca poti fi de la Tecuci! Eu am zis ca esti de pe la Paris de undeva", i-a spus Florin Calinescu Ancai.

Sandu Lungu si Raluca Netca si-au imaginat o lume mai buna si au prezentat-o in pasi de rumba. O pereche frumoasa, care a transmis sensibilitate, fragilitate, emotie si puritate. Sandu a reusit si de aceasta data sa aduca bucuria dansului pe scena si sa lase sa se vada omul sensibil din spatele mastii de forta si putere. "Eu in acest dans am vazut si ezitarile si greselile, dar am vazut si gingasie si protectie din partea lui Sandu. Emotia transmisa in ringul de dans e foarte importanta pentru mine!", a spus Andreea Marin.

Seara s-a incheiat in pasi perfecti de tango! Alex Velea si Ecaterina Dosan au realizat o coregrafie exploziva si au adus pe scena ritm, pasiune, dinamism si putere, reusind sa creeze un adevarat spectacol. "As vrea sa va spun ceva foarte serios – stii cum e, una e una, alta e alta. Vorbim aici despre dans si nu stiu daca din pacate sau din fericire, dansul din seara asta a fost cam cel mai bun dans al serii! Asta e adevarul! Felicitari!", le-a transmis Mihai Petre celor doi.

Lunea viitoare, de la 20:30, in a doua zi de Paste, avem seara romaneasca la Uite cine danseaza!. Concurentii vor forma echipe inedite si vor dansa cate doua stiluri care vor aduce traditiile romanesti in casele tuturor telespectatorilor.

Uite cine danseaza! – Traieste bucuria dansului!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni