• Emisiuni
  • La Măruță
  • Drumul spre celebritate al actorilor din Las Fierbinți. Constantin Diță: "Ai mei au fost nevoiți să vândă casa"

Drumul spre celebritate al actorilor din Las Fierbinți. Constantin Diță: "Ai mei au fost nevoiți să vândă casa"

Noul sezon al serialului "Las Fierbinți" este unul de succes, iar actorii care reușesc să aducă veselie, dar și momente de reflecție în casele telespectatorilor, sunt recunoscători oamenilor care îi urmăresc de fiecare dată. Recent, ei au vorbit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță despre începutul carierei lor și despre momentele mai puțin plăcute prin care au trecut. 

"Am prins exact sărăcia aia cruntă. Au fost eforturi financiare dramatice. Ai mei au fost nevoiți să vândă casa. Aș putea să fac același eforturi pentru copilul meu dacă ar fi cazul", a dezvăluit Constantin Diță, actorul care îl interpretează pe Giani în serialul "Las Fierbinți".

"Mama este foarte rezervată cumva, se bucură, dar așa ca o mamă. Nu a plâns de emoție, are un stil foarte echilibrat", a dezvăluit acesta atunci când a fost întrebat dacă părinții se simt mândri de modul în care a evoluat și a reușit să își atingă obiectivele. 

Și Mihai Dragomir, personajul Dorel din serial, a vorbit cu emoție despre sacrificiile pe care le-au făcut părinții săi. Actorul a povestit că aceștia l-au susținut financiar în primii ani de facultate și obișnuiau să îi trimită adesea pachete cu mâncare, dar și mici sume de bani pentru că el, deși muncea, avea un salariu care nu îi permitea să se descurce singur.

După ce a cunoscut succesul, lucrurile s-au schimbat, iar Mihai Dragomir este sigur că părinții lui sunt fericiți și mulțumiți pentru faptul că nu a renunțat atunci când s-a lovit de obstacole. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni