Dragos Bucur paraseste formatul Visuri la cheie

Dragos Bucur paraseste formatul Visuri la cheie

Dupa patru sezoane in care, impreuna cu echipa Visuri la cheie, a adus bucuria si speranta unor familii greu incercate de viata, Dragos Bucur paraseste formatul in care s-a implicat in ultimii ani si care l-a completat din punct de vedere profesional si uman. 

Dragos a avut o contributie foarte mare in acest proiect, s-a dedicat fiecarui caz prezentat, atat in ceea ce priveste apropierea de familiile prezentate, empatia cu acestea si surprizele din fiecare editie, cat si in ceea ce priveste procesul de renovare a locuintelor.

Dragos Bucur se va dedica in continuare proiectelor din cinematografie, le pregateste noutati si lansari fanilor sai, dar ramane si un apropiat al emisiunii Visuri la cheie.

Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune in care am fost implicat vreodata si imi va ramane intodeauna aproape de suflet. Le multumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, si ma refer in primul rand la oamenii langa care am petrecut aproape un an, daca pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetistii, scenaristii, producatorii, costumierele, make-up artistii, soferii si, nu in ultimul rand, colegii arhitecti. Mi-a placut mult si sunt mandru ca am facut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra Romaniei adevarate, cu bune si cu rele, si m-a ajutat sa imi gasesc cativa prieteni adevarati. Dar adevarul este ca sunt in primul rand sot si tata, apoi actor, producator de cinema incepator, putin pedagog si abia apoi om de televiziune, si as vrea sa revin la aceasta ierharhie in viata mea. Iar pentru carcotasii care nu lipsesc niciodata din viata noastra: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragos Bucur.

Filmarile pentru sezonul cinci Visuri la cheie vor incepe in aceasta primavara cu un nou prezentator, care va fi anuntat in curand. 

Visuri la cheie – Crede in oameni!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni