• PRO TV
  • Dorian Popa vrea să-și schimbe numele: „Am pornit demersurile”! Cum se va numi în buletin

Dorian Popa vrea să-și schimbe numele: „Am pornit demersurile”! Cum se va numi în buletin

Dorian Popa vrea să-și schimbe numele: „Am pornit demersurile”! Cum se va numi în buletin

Nu doar o dată, Dorian Popa a dezvăluit că are o doză de nebunie, că este în stare să facă orice și nu s-ar da înapoi de la nicio provocare.

Însă nimeni nu se aștepta ca artistul să ia o decizie radicală după ce un fan i-a făcut o propunere cel puțin ciudată: să-și schimbe numele! Dorian Popa nu a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit pentru o televiziune mondenă că deja a pornit demersurile pentru a adăuga un nume în buletin.

Astfel, dacă acum numele lui este Dorian Laurențiu Popa, în curând în buletinul celebrului artista ar putea apărea: Dorian Laurențiu Hâtz Popa! Dorian Popa a ales acest nume deoarece folosește foarte des replica „Hâtz, Johnule” și a avut chiar și o melodie lansată alături de Shift, denumită „Hâtz”.

„Am pornit demersurile, ca să zic aşa. La mine la Domneşti, pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele, ca un băiat cuminte ce sunt, şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: «Când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume». Lumea mă ştie de Hâtz. Adică nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: «Îţi propunem challenge-ul buletinului». Şi nu înţelegeam ce vor să zică. De fapt, nu se refereau la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de YouTube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea. Babs şi cu mama sunt obişnuite cu nebunia mea”, a spus Dorian Popa.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni