• PRO TV
  • Dorian Popa, mesaj pentru Victor Slav. Ce i-a transmis cantaretul dupa anuntul divortului de Bianca Dragusanu

Dorian Popa, mesaj pentru Victor Slav. Ce i-a transmis cantaretul dupa anuntul divortului de Bianca Dragusanu

Dorian Popa, mesaj pentru Victor Slav. Ce i-a transmis cantaretul dupa anuntul divortului de Bianca Dragusanu

Se spune ca prietenul la nevoie se cunoaste.

Daca e asa, atunci pe Dorian Popa si pe Victor Slav nu ii leaga doar pasiunile comune pentru fitness si un stil sanatos de viata.  Cei doi s-au intalnit zilele acestea, cand toata lumea vorbeste despre divortul rasunator dintre Victor si Bianca Dragusanu, la doar trei luni dupa ce si-au jurat iubire si credinta vesnica.

Actorul din "O noua viata", prima telenovela muzicala romaneasca, a vrut sa-si incurajeze prietenul cu un mesaj amuzant si a postat fotografia de mai jos pe pagina lui de Facebook, in care apare si colega sa, Alina Eremia. "L-am luat pe colegu' la petit :)))) la noi in trust nu ne lasam la greu !!! va pupa baiatuuuuu" a scris Dorian Popa, mai in gluma, mai in serios.




Victor Slav a anuntat marti, pe 7 ianuarie, ca va divorta de cea care i-a fost nevasta timp de numai trei luni.  Prezentatorul Meteo s-a mutat deja din caminul conjugal si este hotarat sa puna capat casniciei.

"Am anuntat-o la telefon ca am decis sa divortez. Nu a aflat de la televizor. Nu sunt un las. Sunt hotarat. Divortez. Decizia a fost luata 100% de mine. Verigheta am dat-o jos vineri, dupa ce nu mi-a raspuns la telefon", a spus Victor.

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Revelionul, Craciunul impreuna, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasa. Am banuit ca nu mai e in Romania. Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am urmarit Facebook-ul, am vazut ca posteaza fotografii cu mine, m-am linistit. Am vorbit pe Whatsapp. Sunt un om care imi doresc o familie unita, linistita, eu asa am vazut la mine acasa, imi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capat de tara. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat", a declarat Victor Slav in exclusivitate "La Maruta".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni