• PRO TV
  • Dorian Popa, alaturi de o domnisoara misterioasa si extrem de sexy. Fanii au vrut imediat sa afle detalii:"Dar cine este domnisoara?"

Dorian Popa, alaturi de o domnisoara misterioasa si extrem de sexy. Fanii au vrut imediat sa afle detalii:"Dar cine este domnisoara?"

Dorian Popa, alaturi de o domnisoara misterioasa si extrem de sexy. Fanii au vrut imediat sa afle detalii:"Dar cine este domnisoara?"

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciati artisti de la noi din tara, dar se numara si printre vedetele care au o legatura extrem de stransa cu fanii lor.

De curand, Dorian a publicat pe pagina de Facebook o imagine in care apare alaturi de o domnisoara extrem de sexy, dar care nu si-a lasat la vedere adevarata identitate. In timp ce Dorian a optat pentru o tinuta all black, asortata cu o pereche de ochleari de soare in aceeasi nuanta, frumoasa domnisoara nu s-a lasat mai prejos si a optat si ea pentru o pereche de pantaloni minusculi, iar chipul l-a ascuns sub o pereche de ochelari de soare cu rame mari.

Prin intermediul acestei imagini Dorian si-a anuntat fanii ca va incepe filmarile pentru noul single "Pe Placul tau", iar cei care ii urmaresc pagina de Facebook au fost mai mult decat incantati de aceasta veste, dar nici nu au uitat sa intrebe cine este tanara alaturi de care s-a fotografiat.

Cand a lansat piesa "Pe Placul tau", Dorian a avut un mesaj extrem de important pentru barbati:"Mesajul noii mele piese este sa faci pe plac femeii de langa tine, dar sa ramai barbat! Pe scurt, sa ai grija sa o faci fericita, dar sa nu uiti de lucrurile care te fac pe tine fericit".

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni