Doctor Cezar, nuntă discretă și romantică în Thasos! Cum arată aleasa inimii sale

22 Iulie 2021, 17:37

Autor: Alina Popa

Doctor Cezar a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde le-a oferit telespectatorilor câteva sfaturi de care să țină cont dacă vor să se mențină fit în vacanță. 

Înainte de a vorbi despre postul intermitent și beneficiile sale, dar și despre cum să facem față tentațiilor culinare atunci când mergem în vacanțe, Doctor Cezar a făcut câteva declarații despre cel mai important eveniment din viața sa. 

Medicul a renunțat la burlăcie și s-a însurat recent cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Manuela Alexuc. Nunta a avut loc pe o plajă din Thasos, iar imaginile de la eveniment sunt spectaculoase. 

“A fost frumos. Pe plaja din Thasos, care e o destinație mai ieftină decât la Mamaia. Asta apropo de faptul că lumea zicea că a fost o nuntă de lux”, a spus medicul râzând.

Doctor Cezar a mai declarat că nunta a fost organizată în detaliu de cea care i-a devenit soție și care se ocupă de organizări evenimente. 

“A pus multă pasiune și emoție. A fost o nuntă relativ mică, intimă, cu prieteni apropiați și ne-am simțit foarte bine”, a conchis doctorul. 

Mai multe detalii și poze de la eveniment în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies