• Emisiuni
  • La Măruță
  • Doctor Cezar, nuntă discretă și romantică în Thasos! Cum arată aleasa inimii sale

Doctor Cezar, nuntă discretă și romantică în Thasos! Cum arată aleasa inimii sale

Doctor Cezar a fost invitat în platoul emisiunii La Măruță, acolo unde le-a oferit telespectatorilor câteva sfaturi de care să țină cont dacă vor să se mențină fit în vacanță. 

Înainte de a vorbi despre postul intermitent și beneficiile sale, dar și despre cum să facem față tentațiilor culinare atunci când mergem în vacanțe, Doctor Cezar a făcut câteva declarații despre cel mai important eveniment din viața sa. 

Medicul a renunțat la burlăcie și s-a însurat recent cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Manuela Alexuc. Nunta a avut loc pe o plajă din Thasos, iar imaginile de la eveniment sunt spectaculoase. 

“A fost frumos. Pe plaja din Thasos, care e o destinație mai ieftină decât la Mamaia. Asta apropo de faptul că lumea zicea că a fost o nuntă de lux”, a spus medicul râzând.

Doctor Cezar a mai declarat că nunta a fost organizată în detaliu de cea care i-a devenit soție și care se ocupă de organizări evenimente. 

“A pus multă pasiune și emoție. A fost o nuntă relativ mică, intimă, cu prieteni apropiați și ne-am simțit foarte bine”, a conchis doctorul. 

Mai multe detalii și poze de la eveniment în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni