• PRO TV
  • DJ Wanda a sărbătorit 1 Decembrie în Londra și a transmis un mesaj tranșant și controversat către toți românii!

DJ Wanda a sărbătorit 1 Decembrie în Londra și a transmis un mesaj tranșant și controversat către toți românii!

DJ Wanda a sărbătorit 1 Decembrie în Londra și a transmis un mesaj tranșant și controversat către toți românii!

DJ Wanda a petrecut Ziua Națională a României, în premieră, în noua sa casă din Londra, orașul în care locuiește de la sfârșitul anului trecut, alături de australianul Karl Katavich, cel care i-a devenit soț în luna august a acestui an.

eși nu a arborat tricolorul la geam ori în fața ușii de la intrare, vedeta mărturisește că simte și iubește românește în fiecare zi, deși se află la mai bine de 2000 de kilometri de țară.

Pentru a celebra Ziua Națională a României, DJ Wanda a postat pe paginile de socializare fotografii în care apare alături de soțul ei, amândoi purtând ii românești și jucând hora alături de prietenii lor.

“Pe 1 decembrie nu ascult imnul național și nici steagul nu-l proptesc în fața ușii. România pentru mine este miezul inimii mele, locul unde mi-am lăsat prietenii, oamenii, peisajele care-ți taie respirația, tradiții și obiceiuri...folclorul.

România și limba română sunt singurul mod în care mă pot exprima natural, atât verbal cât și în scris în oricare parte a lumii m-aș afla. Poate mulți dintre voi vor spune că am plecat din țară, departe de corupție, furt, sărăcie, mizerie, politică, șpagă, servicii medicale execrabile, cerșetori, poluare, indiferență. 

Cum aș putea să iubesc România? România nu se iubește atunci când te îmbraci în costum național să faci o poză mișto pentru Instagram. România pentru mine e altfel... e în suflet și în amintiri. Nu vreau să stârnesc niciun fel de controverse, pentru că decizia de a pleca din țară fost clară: Am plecat pentru famile, pentru că departe mi-am găsit iubirea și Casa! Casa este acolo unde-ți este inima, o viață ”mai bună”, cu tot ce implică: un sistem medical căruia să îi pese și de bolnav, niște reguli sociale rodate, funcționale, valori corecte. Normalitate. 

În loc de final: Aceaste imagini sunt din vara aceasta de la nunta noastră din Londra, unde am dansat o horă moldovenească în mijlocul străzii... România înseamnă amintire și DOR! La mulți ani România! I love you”, este mesajul emoționant și plin de adevăr postat de DJ Wanda pe rețelele de socializare.

Semn că mulți oameni rezonează cu felul ei de a vedea lucrurile și cu mesajul său, postarea a strâns mii de like-uri în doar câteva ore și numeroase comentarii de apreciere. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni