• PRO TV
  • "Din nou impreuna". Andreea Mantea, intalnire misterioasa cu un barbat celebru. Cum au fost surprinsi cei doi

"Din nou impreuna". Andreea Mantea, intalnire misterioasa cu un barbat celebru. Cum au fost surprinsi cei doi

"Din nou impreuna". Andreea Mantea, intalnire misterioasa cu un barbat celebru. Cum au fost surprinsi cei doi

Andreea Mantea s-a intalnit cu fostul ei coleg de la Cancan TV, Adrian Artene. Daca cei doi s-au revazut pentru ca le era dor unul de celalalt sau fiindca pun la cale un nou proiect ramane un mister.

"Din nou impreuna... pentru voi! Va pupam cu drag!", a fost mesajul brunetei, care a preferat sa nu dea mai multe detalii despre intalnirea la ceas de seara.

"Oferte de a reveni pe micul ecran sunt si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta! Chiar nu ma pot plange. Dar, as vrea sa aleg ce trebuie. Nu este vorba de bani! Niciodata nu a fost vorba de bani! Sumele care s-au speculat in presa sunt neadevarate! Nu as putea sa imi vand sufletul asa...pentru ca daca as fi putut, cu siguranta, astazi, ar fi stat altfel lucrurile. Mi-e teama sa nu gresesc, mi-e teama sa nu imi para rau, mi-e teama de un nou inceput, probabil...Asa ca, sper sa iau decizia cea mai buna pentru sufletul meu, in cel mai scurt timp si sa ne bucuram impreuna pentru asta!", scria Andreea Mantea in urma cu cateva saptamani pe pagina ei de Facebook.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni