• PRO TV
  • Diana Belbita sau Ioana Filimon? Cine va părăsi ferma în această seară?

Diana Belbita sau Ioana Filimon? Cine va părăsi ferma în această seară?

Diana Belbita sau Ioana Filimon? Cine va părăsi ferma în această seară?

Otniela l-a salvat pe Florin Pastramă de la duel și i-a asigurat locul în semifinală, însă drumul în fermă pentru una dintre fetele din grupul fermierilor se va opri chiar în această seară.

Ioana Filimon și Diana Belbiță se vor lupta în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela. 

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier.” 

Editia Ferma - Un nou început! de miercuri seara a fost lider de audiență!

Miercuri seara, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public: comercial, urban și national. La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.6 puncte de rating și 28.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 5.5 puncte de rating și 16.3% share. 

În această seară, de la 21:30, vom afla care vor fi cei șase concurenți care au ajung în semifinala Ferma – Un nou început!

Edițiile Ferma - Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. 

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni