• PRO TV
  • Detalii inedite despre „Femeia alege”, emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha pe PRO 2

Detalii inedite despre „Femeia alege”, emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha pe PRO 2

Detalii inedite despre „Femeia alege”, emisiunea prezentată de Majda Aboulumosha pe PRO 2

Majda Aboulumosha va fi din toamnă gazda emisiunii Femeia Alege, de pe PRO 2. Vedeta a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV Plus, în care a explicat ce înseamnă pentru ea acest show, dar și ce impact crede că va avea asupra telespectatorilor. 

Show-ul inedit, care este prezentat de fosta concurentă de la Ferma vedetelor, urmărește poveștile a cinci femei frumoase și puternice, care sunt în căutarea bărbatului perfect. 

“Este vorba despre iubire… Este vorba despre autenticitate. Poate asta aș putea spune că este nou, pentru că totul este real. Și atunci eu le garantez oamenilor de acasă că se vor regăsi în poveștile fetelor. Eu sunt acolo ca să fiu mesagerul lor și să transmit iubirea dincolo de ecran. Este mai mult decât un show TV”, a declarat Majda. 

Îndrăgita actrița n-a vrut să dea prea multe detalii despre emisiunea de pe PRO 2, însă i-a asigurat pe telespectatori că merită așteptarea. 

“Este vorba despre cinci femei puternice. Ele își caută iubirea și în viața asta cu toții căutăm iubirea, cu toții avem nevoie de ea, indiferent de vârstă. Uite, ți-am mai dat un indiciu. Merită așteptarea! Mai e un pic și începe!”, a mai spus Majda.

Gazda emisiunii a povestit că a primit cu entuziasm propunerea de a face parte din echipa show-ului de pe PRO 2. “Întotdeauna am fost condusă de emoție și îmi place să unesc oameni. Îmi place liniștea, să zic... pentru că liniștea de fapt înseamnă iubire și am primit cu brațele deschise această propunere. Mă simt ca acasă! Așa sper să se simtă și fetele noastre. E o provocare pentru mine! Gândește-te că eu sunt mamă și voi fi departe de fetița mea, dar eu merg cu inima deschisă acolo”, a povestit Majda care va filma în Istanbul, metropolă pe care o consideră cea mai romantică din lume. 

Foto Instagram

Urmărește interviul complet mai jos și vezi cum descrie Majda în 3 cuvinte show-ul care din toamnă se vede la PRO 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni