• PRO TV
  • O alta fata a printeselor Disney. Cum arata Cenusareasa alcoolica, Alba-ca-Zapada casnica si Scufita Rosie cersetoare

O alta fata a printeselor Disney. Cum arata Cenusareasa alcoolica, Alba-ca-Zapada casnica si Scufita Rosie cersetoare

O alta fata a printeselor Disney. Cum arata Cenusareasa alcoolica, Alba-ca-Zapada casnica si Scufita Rosie cersetoare

Dina Goldstein, o fotografa de origine canadiana, a pus bazele proiectului "Printese decazute", prin care isi propune sa arate lumii cum ar fi viata printeselor Disney daca povestea lor nu ar fi avut un final fericit.

Ideea acestui proiect i-a venit in 2007, cand mama sa a fost diagnosticata cu cancer la san. In acea perioada, unul dintre copiii ei se uita foarte des la desene animate cu printese.

Atunci i-a venit ideea reportajului foto: "Daca Fat Frumos si-ar pierde regatul si n-ar avea cum sa o intretina pe Alba-ca-Zapada?", "Daca Rapunzel ar avea cancer?" sau "Daca Frumoasa Adormita nu s-ar mai trezi niciodata si oamenii ar imbatrani in jurul ei?".



Dina Goldstein
a reusit sa devina foarte cunoscuta cu fotografiile pe care le-a realizat in 2009, iar multe dintre ele au devenit si material de studiu in unele scoli. Imaginile infatiseaza o Alba-ca-Zapada casnica, inconjurata de multi copii si nefericita, o Rapunzel bolnava de cancer, Scufita Rosie obeza si o Cenusareasa care isi face veacul prin baruri, inconjurata de bautura si barbati.



Sursa foto: dinagoldstein.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni