• Emisiuni
  • La Măruță
  • Denisa Filcea, conflict aprins cu fotografa pentru pozele de la botez: Chiar sunt speriată, mi-a făcut tot ce a putut mai rău

Denisa Filcea, conflict aprins cu fotografa pentru pozele de la botez: Chiar sunt speriată, mi-a făcut tot ce a putut mai rău

Recent, Denisa Filcea și Flick și-au botezat fetița, pe Eva Maria. Pentru realizarea pozelor, aceștia au apelat la o fotografă de origine ucraineană cu care au mai colaborat anterior. De data aceasta însă, între cele două părți au apărut neînțelegeri. 

Contactată de echipa „La Măruță”, Denisa a oferit mai multe explicații. Se pare că fotografa ar fi cerut 250 de euro în plus față de suma stabilită inițial. 

„Vreau să precizez un lucru foarte important. Nu înțeleg de ce tot insistă pe numele lui Flick, el nu a luat parte la negocieri. Înțeleg că numele lui cântărește mai mult în această luptă în care ea încearcă să câștige imagine”. 

Denisa a povestit despre circumstanțele în care a cunoscut-o pe fotografa Diana Tarasova


„Acum câteva luni, o prietenă din Ucraina m-a rugat să o ajutăm pe această persoană cu promovare, pentru că în urma acestui eveniment dezastruos a ajuns la noi în țară și are nevoie de promovare, să o știe lumea. Noi am făcut multe fapte caritabile pentru ucraineni: am donat bani, mi-am vândut hainele ca să pot să donez cât mai mulți bani. Am acceptat să o ajutăm. Mi-a făcut câteva fotografii. Vreau să menționez că eu nu aveam nevoie de aceste fotografii. Ea a insistat și noi am zis ok. (...) Eu, fiind însărcinată, am empatizat enorm. Am dus-o la masă, am fost de acord să plănuim încă o șefință foto. Ea, probabil, a văzut potențial de imagine”. 

Fotografa a solicitat să fie plătită în plus, după ce a petrecut mai mult timp la botez decât i s-a spus la început.

„Am mesajele în care eu i-am propus 200 de euro, iar ea a spus că pentru mine va fi 150. Într-adevăr, pentru că a plouat, nu am făcut 50 de minute până la biserică, dar 65. Asta înseamnă că ne-am decalat cu jumătate de oră față de înțelegerea inițială. În momentul în care ea a văzut că s-a decalat, nu a zis nimic, a venit acasă, a refuzat să ne mai facă poze, a luat acei 150 de euro și a plecat. Într-adevăr, l-a luat pe Sebastian deoparte, ca să-i spună că e nemulțumită, că ea vrea 400 de euro. 

„Ne-a amenințat că, dacă nu-i dăm restul de bani, va șterge toate pozele. Vreau să fac apel către oamenii legii...pe lângă faptul că această persoană m-a amenințat, m-a denigrat public, mi-a blocat contul de Instagram, a sunat la branduri și vorbește foarte urât despre mine, mai mult decât atât mi-a încălcat dreptul la intimitate și la viața privată făcând public link-ul cu fotografiile de la botezul nostru, un eveniment privat, a făcut publice fotografiile cu fața copilului nostru. Noi nu am vrut să facem asta. (...) Chiar sunt speriată, tot ce a putut face mai rău mi-a făcut deja. Nu vreau să mă gândesc până unde poate să meargă
”, mai spune Denisa. 

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus. 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni