• Emisiuni
  • La Măruță
  • Denisa de la Bambi vrea să devină mamă. „Pe plan personal, asta ne dorim cel mai mult”

Denisa de la Bambi vrea să devină mamă. „Pe plan personal, asta ne dorim cel mai mult”

După un an cu foarte multe realizări pe plan profesional, Denisa Tănase și soțul ei vor ca în 2023 să devină părinți. Fosta cântăreață a povestit mai multe într-un interviu exclusiv pentru emisiunea „La Măruță”. 

„A fost un an fabulos. A fost cel mai bun an al nostru de până acum. A fost destul de balansat între eforturi și ceea ce am primit. A fost un an al schimbării, pentru că mi-am dat seama că am nevoie de echilibru în viață. La un moment dat, în viață se întâmplă lucruri care îți dau semnale de alarmă. Am început să mai alimentez un pic și în zona nevoilor personale, în zona grijii de sine. Am început de foarte puțin timp, dar este una din prioritățile mele, poate chiar cel mai important lucru pe care mi l-am propus pentru anul viitor”, a spus Denisa. 

Soțul ei a venit cu o precizare, spunând că în 2023 își doresc să devină părinți. 

„Ca orice familie, își dorește să aibă urmași. Pe plan personal asta ne dorim cel mai mult. Pe plan profesional, dorim să creștem afacerile noastre, să facem cât mai mulți oameni fericiți, cât mai multe posturi de muncă și oameni parfumați”, a spus Mircea Brânzei, soțul Denisei. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus.
 

Viața Denisei Tănase s-a schimbat în ultimii ani, de când a intrat în lumea afacerilor. Însă, până a ajunge aici, viața ei nu a fost tocmai ușoară.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea La Măruță, Denisa a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu răutățile celor din jur, dar și despre perioada în care ea și sora ei nu prea și-au mai vorbit. Vezi mai multe detalii aici.


Despre Mircea, bărbatul care îi este alături, Denisa are numai cuvinte de laudă, însă spune că la început a avut dubii: „El e total atipic de ceea ce eu și prietenele mele ne imaginam pentru mine. Îmi spuneau că nu e ce trebuie. Era total diferit față de ceea ce îmi doream. Era foarte simplu, nu punea preț pe haine, se îmbrăca la fel în zile consecutive. Am văzut apoi că e un bărbat sensibil."

Sursă foto: captură video, Instagram/ denisa_tanase

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni