• Emisiuni
  • La Măruță
  • Denisa de la Bambi, despre perioada în care nu a vorbit cu sora ei, Raluca. "A fost greu"

Denisa de la Bambi, despre perioada în care nu a vorbit cu sora ei, Raluca. "A fost greu"

Viața Denisei Tănase s-a schimbat în ultimii ani, de când a intrat în lumea afacerilor. Însă, până a ajunge aici, viața ei nu a fost tocmai ușoară.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea La Măruță, Denisa a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu răutățile celor din jur, dar și despre perioada în care ea și sora ei nu prea și-au mai vorbit. "Am avut o perioadă în care am comunicat mai puțin. A avut o perioadă grea. Mircea ne iubește atât de mult împreună. O iubește atât de mult pe Ralu, nu face diferențe între noi. A înțeles cât de importantă este pentru mine. Îi mulțumesc că o acceptă lângă noi."

Despre Mircea, bărbatul care îi este alături, Denisa are numai cuvinte de laudă, însă spune că la început a avut dubii: "El e total atipic de ceea ce eu și prietenele mele ne imaginam pentru mine. Îmi spuneau că nu e ce trebuie. Era total diferit față de ceea ce îmi doream. Era foarte simplu, nu punea preț pe haine, se îmbrăca la fel în zile consecutive. Am văzut apoi că e un bărbat sensibil."

Vezi mai multe in materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni