• PRO TV
  • Declaratia lui Dorian Popa care pune pe jar toti fanii LaLa Band. Ce a spus despre relatia lui cu Alina Eremia

Declaratia lui Dorian Popa care pune pe jar toti fanii LaLa Band. Ce a spus despre relatia lui cu Alina Eremia

Declaratia lui Dorian Popa care pune pe jar toti fanii LaLa Band. Ce a spus despre relatia lui cu Alina Eremia

Inca de la primele episoade ale serialului Pariu cu viata, fanii si-au dorit ca Alina Eremia si Dorian Popa sa fie impreuna si in realitate. Cei doi tineri actori au preferat, insa, sa se eschiveze de fiecare data cand erau intrebati despre relatia dintre ei.

"O noua viata" - prima telenovela muzicala romaneasca incepe ACASA duminica, 2 februarie, de la 20.30!

  • Noua productie, care deriva din serialul de succes “Pariu cu viata”, vine cu un scenariu inedit, cu piese originale LaLa Band, cover-uri celebre, iar la inceputul si finalul fiecarui episod, telespectatorii vor urmari videoblog-uri cu membrii LaLa Band.


"Gandeste-te ca suntem de trei ani impreuna. Dupa trei ani impreuna putem sa ne jucam, cred ca putem si sa spunem ca suntem impreuna, ca nimeni nu mai stie. Suntem sau nu suntem...", a spus Dorian pentru Cancan.ro, in vreme ce partenera lui s-a grabit sa il completeze: "E una dintre cele mai lungi relatii ale noastre. Oricum e o enigma pentru toata lumea. N-am avea de ce sa mintim fanii si daca ar fi asa inseamna ca suntem foarte buni la asta".

Alina si Dorian amana astfel inca un pic anuntul oficial, dar confirma practic tot mai mult relatia speciala dintre ei. Cu atat mai mult cu cat au raspuns vag si despre iubitii lor.

"Avem si iubiti, suntem si iubiti impreuna, avem de toate, stii piesa aia 'Avem di tati'", a spus Dorian pentru Cancan.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni