• PRO TV
  • De lângă Geri Halliwell (ex Spice Girls) direct lângă Loredana! Artistul de la All together now este la Cântă acum cu mine!

De lângă Geri Halliwell (ex Spice Girls) direct lângă Loredana! Artistul de la All together now este la Cântă acum cu mine!

De lângă Geri Halliwell (ex Spice Girls) direct lângă Loredana! Artistul de la All together now este la Cântă acum cu mine!

Show-ul Cântă acum cu mine debutează duminică de la ora 20:00, la PRO TV. Emisiunea cu cel mai mare juriu văzut vreodată într-un show de televiziune are printre cei 100 muzicieni diferiți și un jurat din formatul original All together now.

Lili Davies este una dintre cele mai apreciate cântărețe underground din Londra, dar și o prezență efervescentă în show-ul All Together Now, difuzat de BBC. Energică și plină de viață, Lili a fost mâna dreaptă a lui Geri Halliwell (ex Spice Girls) în show-ul britanic.

La Cântă acum cu mine, ea va sta chiar lângă Loredana, căpitanul celor 100. ”Este o emisiune care a unit oameni din domenii diferite și cred că va naște multe colaborări muzicale interesante pe viitor. În timpul filmărilor, atmosfera a fost uimitoare, mi-a plăcut foarte mult energia oamenilor, atât pe platou, cât și în afara lui”, spune Lili Davies despre filmările show-ului care începe duminică, 3 martie, la PRO TV.

Lili Davies este româncă, stabilită de 20 de ani în Anglia, iar despre întâmplarea care a adus-o printre cei 100 de la Cântă acum cu mine, aceasta spune: ”Am știut că acest show va începe și în România și îmi doream foarte mult să particip și în țara mea. Pentru că nu știam cu cine să iau legătura pentru detalii, m-am gândit să trimit două felicitări, pentru Loredana și Cabral, la sediul PRO TV, în care să pun o fotografie cu mine din cadrul show-ului și pe spatele căreia să scriu că mi-ar plăcea să-i cunosc. Întâmplarea face că într-o zi am primit un mesaj vocal de la Loredana, în care îmi zicea că vine în Londra și că ar vrea să mă întâlnească”.



Cine sunt primii concurenți care intră pe scenă și încearcă să impresioneze cel mai exigent juriu din lume vedem duminică, în prima ediție Cântă acum cu mine.

Cântă acum cu mine, în fiecare duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni