• Emisiuni
  • La Măruță
  • De ce și-a botezat Marisa Paloma fiica la o Biserică Catolică. Ambii părinți sunt ortodocși

De ce și-a botezat Marisa Paloma fiica la o Biserică Catolică. Ambii părinți sunt ortodocși

Marisa Paloma și Liviu au venit în platoul emisiunii pentru a vorbi despre primele luni în rolul de părinți. Iată de ce a ales vedeta să își boteze fiica la o biserică catolică!

Marisa Paloma este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Aceasta nu doar că are parte de o mulțime de aprecieri în mediul online, ci are și o viață de familie superbă! Tânăra a devenit mamă în urmă cu șase luni și jumătate, iar de atunci este extrem de fericită. Ea a venit, alături de partenerul său de viață, în platoul emisiunii pentru a discuta despre cum i s-a schimbat viața de când este părinte.

Mai mult decât atât, Marisa a explicat și a răspuns la o întrebare pe care mulți fani au adresat-o: De ce au ales să își boteze fiica la o Biserică Catolică? 

„Este primul catolic din familie. Am luat această decizie pentru că la ortodocși ți-l bagă în apă cu totul, ți-l scufundă și dacă se întâmpla asta cu fiica-mea se strica botezul, deveneam virali, milioane de vizualizări pe YouTube. Oricum, mi se pare mult mai aproape de ideea mea de Dumnezeu ceremonia religioasă de la catolici”, a povestit Liviu, iubitul Marisei.



Marisa Paloma a ținut să completeze spusele partenerului său de viață, așa că a explicat cum a luat această decizie și cine i-a fost alături.

„Am zis să mergem să vedem. Am mers cu nașa la Biserica Catolică și nu m-am mai dus și la cea Ortodoxă. A fost foarte drăguț acolo. Am avut o stare când am intrat în biserică și am zis >. Important e că am creștinat-o”,
a declarat ea.

VEZI MAI MULTE DESPRE BOTEZUL FIICEI MARISEI ȘI A LUI LIVIU ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni