• PRO TV
  • De ce cântă Theo Rose manele. Cum răspunde artista la criticile pe care le primește

De ce cântă Theo Rose manele. Cum răspunde artista la criticile pe care le primește

Dacă e joi, avem test drive pe nervii vedetelor cu George Bonea. De data aceasta, victima comediantului a fost Theo Rose. 

În timpul cursei, “șoferul” George Bonea a încercat s-o enerveze pe Theo Rose făcând aluzii la faptul că artista este în trending doar atunci când cântă manele. 

“Dintr-o joacă! Păi, piesele pentru care muncesc mult și la care încerc să scriu chestii mai profunde și din ceea ce trăiesc eu, alea nu fac așa. Când fac o manea la care m-am străduit 5 minute, e pe locul unu în trending. E un pic frustrant așa”, a răspuns Theo când “șoferul” a felicitat-o pentru că e trending. 

“Toată lumea vă laudă că sunteți aproape la fel de bună ca Andra, că aveți voce, dar numai alea cu manelele au prins la public. Dar nu vă place, nu?”, a continuat Bonea. 

“Da. Asta e ce ascultă oamenii acum în mod special. Ei acum, ba da. Normal că-mi place. Aș fi ipocrită acum să zic că nu-mi place să cânt. Că doar de aia le-am cântat, doar nu de nebună. Doar că nu asta mi-am dorit să fac dintotdeauna. Adică eu nu-mi doresc să fiu o cântăreață de manele sub nicio formă. Scopurile mele sunt altele. (...) E și de plăcere că nu pot să zic că mă forțează cineva să o fac sau o fac pentru bani. (...) Nu simt că mă compromit cu nimic”, a mai spus solista.

Theo Rose a explicat că ea cântă din plăcere orice gen muzical și că “la manele îmi e mai ușor să scriu linii pentru că nu depun niciun efort. Nu mă zbat”.

Vezi întrega discuție în materialul VIDEO de mai sus

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni