• Emisiuni
  • La Măruță
  • Daniela Nane, prima apariție publică alături de fiul său! Cu ce se ocupă tânărul și ce planuri de viitor are 

Daniela Nane, prima apariție publică alături de fiul său! Cu ce se ocupă tânărul și ce planuri de viitor are 

Daniela Nane, în vârstă de 49 de ani, este una dintre persoanele publice care preferă să fie discrete în privința vieții sale personale. Recent a făcut, însă o excepție, și a sosit în platoul emisiunii La Măruță alături de fiul ei, de 21 de ani, care i-a moștenit frumusețea.   

Câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România și prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Universe, Daniela Nane este o prezență discretă și rareori acordă interviuri. Invitată în platoul emsiunii La Măruță, actrița nu a sosit singură, ci însoțită de fiul cu care se mândrește nespus, Codrin! 

Are toate motivele să vorbească în termeni superlativ despre fiul ei, căci tânărul este pasionat de scrimă, înot și atletism. Mai mult decât atât, Codrin cochetează și cu actoria, iar momentan studiază Psihologie Investigativă. „Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de placere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să făc o carieră din asta”, a povestit Codrin.

"Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a lăudat Daniela relația deosebită pe care o are cu Codrin. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni