• Emisiuni
  • La Măruță
  • Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani. Artista, în lacrimi după surprizele făcute de cei dragi

Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani. Artista, în lacrimi după surprizele făcute de cei dragi

Daniela Gyorfi împlinește astăzi 54 de ani, motiv pentru care, Cătălin Măruță și cei dragi i-au pregătit o serie de surprize în platoul La Măruță.

S-a lăsat cu multe lacrimi această ediție "La Măruță pentru cântăreața Daniela Gyorfi, care a rămas impresionată de surprizele puse la cale de ziua sa. Urări de la prieteni apropiați, tort, cadouri neașteptate, vizite în platou de la cei dragi, flori - nimic nu a lipsit din această zi importantă, iar reacția cântăreței a fost pe măsură.

Alături de Daniela Gyorfi a fost și familia acesteia, formată din soțul său, George Tal, și fiica lor Maria, care și-a făcut mama să plângă de fericire cu o urare plină de emoție.

„Maria este un copil pe care și dacă îl rugam pe Dumnezeu și îl rugam să fie…Adică, până acum ne-a ieșit ce am vrut cu ea. Este un copil care este după sufletul meu".

"Eu vreau să fiu sănătoasă și familia mea să fie sănătoasă, adică să fim cu toții. Să fim uniti și doresc ca lucrurile să fie bine pentru toată lumea pe pământ",  a mai spus Daniela Gyorfi plină de modestie.

Vezi întregul moment în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni