• PRO TV
  • Dana, amanta lui Nicolae Guta, ii aduce acestuia noi acuzatii: "Si-a batut joc de mine, pur si simplu"

Dana, amanta lui Nicolae Guta, ii aduce acestuia noi acuzatii: "Si-a batut joc de mine, pur si simplu"

Dana, amanta lui Nicolae Guta, ii aduce acestuia noi acuzatii: "Si-a batut joc de mine, pur si simplu"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Daniela, una dintre amantele lui Nicolae Guta, a venit la "Happy Hour" pentru a-i aduce noi acuzatii acestuia. Ea sustine ca l-a iubit din toata inima si ca a fost fermecata de personalitatea si cantecele sale. Fata in varsta de 21 de ani sustine ca el si-a batut joc de ea si ca mintit-o cu nerusinare.

Ea a povestit, insa, cu drag despre prima intalnire cu Nicolae Guta si despre prima noapte de dragoste cu artistul. "N-o sa uit niciodata noaptea aia in care am fost cu Nicolae Guta la hotel, mi se parea ca ma iubea din suflet. Stia sa ma ia in brate, stia sa ma mangaie, mi-a zis te iubesc dupa 2 luni. Normal ca l-am crezut, mi-a intrat in suflet", a declarat ea.

"Omul asta si-a batut joc de mine, pur si simplu. Faptul ca el s-a despartit de mine intr-un hal fara de hal, prin asta mi-a demonstrat mie ca nu ma iubeste. Eu voiam sa stau la Bucuresti, sa-mi petrec noptile cu el", a mai spus Daniela.



"Pentru mine a contat vrajeala lui si minciunile lui. la inceput mi-a spus ca vrea un copil cu mine, ca sunt frumoasa. Intr-o zi i-am dat mesaj si i-am spus ca vreau pe fetita noastra sa o cheme Alberta. Mie imi plac mincinosii, dar un om care sa abureasca ca el n-am mai vazut"
, a continuat ea.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni