• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dan Ursa, despre competiția care i-a schimbat viața: „Aveam emoții să îmi fac selfie, iar acum mă oprește lumea pe stradă”

Dan Ursa, despre competiția care i-a schimbat viața: „Aveam emoții să îmi fac selfie, iar acum mă oprește lumea pe stradă”

Dan Ursa a venit pentru prima dată în platoul „La Măruță” după ce a câștigat competiția Survivor România 2023. Fostul războinic a povestit despre emoțiile trăite odată cu întoarcerea acasă, dar și despre cele mai intense momente din concursul care i-a schimbat viața. 

Dan Ursa și-a amintit cum a ajuns să participe la Survivor 2023: 

„Pe mine m-a trimis exact reclama de la PRO TV. La casting, mai ales la proba de înot, când i-am văzut pe ceilalți la bustul gol, mi-am zis: Ce caut eu aici?. Nu m-am așteptat. Cred că de aia am ajus atât de departe. M-am dus să mă joc, să mă bucur de experiență. Eu m-am bucurat că am fost selecționat să ajung acolo. (...) Eu nu am făcut sport în viața mea, mai jucam fotbal. Dacă se pune mersul pe bicicletă... La Survivor, am dat tot, am tras pe traseu. Eu psihic am dus-o foarte bine acolo. Pe partea fizică am avut probleme: în ultimele 2-3 săptămâni se resimțea lipsa hranei. Am pierdut 29 de kilograme. La ultimul joc, deja nu mai puteam. Mă țineam de obstacole să nu cad”, a mărturisit fostul concurent. 

Dan Ursa a menționat că pe tot parcursul competiției a încercat să fie înțelegător și tolerant. 

„Să supraviețuiești înseamnă să fii om”.

„Erau răutăți, dar eu am o toleranță mai mare. Drept să vă spun, eu nici nu țin minte răutăți din astea, nu mă încarc cu ele. Eu am rămas cu toții într-o relație foarte bună.  Vineri o să mă întâlnesc cu Alin Chirilă în Cluj”. 


Dan Ursa a spus că s-a întors deja la serviciu. 

„Chiar astăzi am fost aici la muncă, în București. M-au primit colegii senzațional” (...)

„Faptul că am fost votat pentru mine a fost ceva de vis. Este greu de explicat. Până acum, aveam emoții să îmi fac singur selfie, acum mă oprește lumea pe stradă”. 


Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni