• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dan Pavel își dorește să fie însoțit de fiul său în Republica Dominicană la următorul sezon Survivor

Dan Pavel își dorește să fie însoțit de fiul său în Republica Dominicană la următorul sezon Survivor

Daniel Pavel vrea să plece în Republica Dominicană, în noul sezon Survivor România, dar își dorește să fie însoțit de o persoană cu totul specială.

Mai precis, ar vrea să vină alături de el fiul său, Antoniu, a cărei zi de naștere e pe 17 ianuarie. Daniel Pavel visează să îi facă majoratul fiului său, Antoniu, pe plaja din Dominicană. Totul depinde însă de data exactă în care se va da drumul noului sezon : "Mi-aș dori să fie lângă mine de ziua lui, să vedem cum se vor așeza lucrurile. La vârsta lui, nu se deschid așa ușor."


 

Întrebat ce l-a deranjat cel mai tare în Republica Dominicană, Dan Pavel a fost sincer:
 
„Șase luni...N-aș spune greu, am promis cel mai puternic sezon,, am livrat...(...) La nivel punctual, punctual sunt punctulețele pe care ni le lasă citrele. Sunt niște insecte de foarte mici dimensiuni cate te mănâncă de viu. E foarte greu să îți păstrezi concentrarea. Un fel de dinozaurii țânțarilor...Sunt la granița între țânțari și albine."
 
„Apoi sunt momentele de însingurare. (...) Eu am încercat să înțeleg concurenții, dar cât poți...(...) E și o însingurare care îți folosește. Te gândești la cei ai făcut, la viața ta, la ce urmează să faci. Republica Dominicană îți rescrie codul de procedură umană. Ești alt om”, a completat prezentatorul.



FOTO: DAN PAVEL INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni