• Emisiuni
  • La Măruță
  • Dan Pavel, cel mai sincer interviu, dat înainte de plecarea în Republica Dominicană

Dan Pavel, cel mai sincer interviu, dat înainte de plecarea în Republica Dominicană

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană pentru a prezenta SURVIVOR ROMÂNIA, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului, a venit La Măruță pentru un interviu spectaculos. 

În emisiune, Dan Pavel a povestit:

"Pe 16 ianuarie e începutul emisiunii, iar pe 17 e ziua fiului meu, face 17 ani. Dar o să îl sărbătoresc înainte. (...) Am terminat Marina Internațională, iar teza mea  e Combaterea Pirateriei pe Mare. Sunt și pirat și sunt și pe cealaltă parte. (...) Am procrastinarea în sânge, dar partea de Marină mi-a format organizarea, la fel și ultimii cinci ani de Viena, unde am participat la fondarea unui radio și am intrat în gândirea germană. Locuiesc în Austria, dar voi avea curând drept de rezidență. Stau de cinci ani acolo, acolo e soția și e copilul meu. (...) Tata ne-a dat această duritate, dar ne-a dat dragostea de sport și dragostea de carte. La propriu, ne dădea asta, ia-o pe asta. (...) Avem cel mai frumos job, chiar dacă nu e ușor, e capacitatea de a aduce emoții. "

"E un Crăciun foarte așteptat pentru că vine toată familia mea, o să fie un Crăciun integrat. (...) De Revelion fac flotări, să fiu și eu în formă. (râde)"



24 de concurenți unul și unul, dau testul suprem - în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat.  Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! 

În concurs, membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul. 

Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România! 

FOTO: DAN PAVEL INSTAGRAM/ PRO TV

Vezi și video:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni