• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum și-au început vedetele PRO TV noul an. Tania Popa: „Fac 15 ani de foarte bine pe plan personal”

Cum și-au început vedetele PRO TV noul an. Tania Popa: „Fac 15 ani de foarte bine pe plan personal”

Anul 2023 a venit pentru vedetele PRO TV cu noi provocări, proiecte și planuri mărețe. Tania Popa, Raluka, Pavel Bartoș și Andreea Esca sunt doar câteva vedete care au făcut retrospectiva anului 2022.

Tania Popa împlinește 15 ani de fericire totală pe plan personal, Raluka spune că 2022 a fost plin din toate punctele de vedere, iar Pavel Bartoș a realizat tot ce și-a propus în anul care tocmai ce a trecut.

„Anul care s-a încheiat a fost extraordinar de bun pentru mine. Acum, după toată nebunia, totul s-a relua, se joacă la nebunie, vorbesc despre teatru. De 15 ani sunt foarte bine pe plan personal”, a spus Tania Popa

„Anul 2022 a fost plin din toate punctele de vedere. Am avut concerte non-stop. Am avut și oboseală din plin. Am avut tot felul de evenimente care ne-au făcut viața chiar mai frumoasă”, a spus Raluka.

„Plin și bun. Tot ce mi-am propus s-a împlinit. Am filmat primul meu lung metraj, „Ramon”, din 3 februarie intră în cinematografe. Personal sunt bine. Copiii sunt sănătoși, familia e sănătoasă. Aia mare, vorba aia, a intrat la Drept”, a spus și Pavel Bartoș.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni