Cum și-a surprins părinții Maria Gyorfi Tal chiar de ziua ei?

Maria Gyorfi Tal a împlinit 11 ani - deși arată de 10, cum a glumit Măruță și a sărbătorit alături de părinții săi La Măruță.

Maria e cunoscută La Măruță pentru interviurile incisive pe care le realizează. De această dată însă, ea le-a pus părinților săi două întrebări care i-au pus în dificultate.
 
Maria și-a întrebat tatăl dacă îi este dificil să gestioneze toate responsabilitățile care cad pe umerii săi.
 
„Nu mă așteptam. E o întrebare foarte bună pe care mi-a adresat-o. Câteodată este mai ușor, câteodată mai greu. Când ai responsabilități înseamnă că trebuie să te ții de cuvânt și să fii un om foarte echilibrat și să iei decizii pentru a duce fiecare responsabilitate până la capăt. Mă întreabă asta pentru că am fost mai stresat și nu am fost cum mă cunoaște ea”, a răspuns soțul Danielei Gyorfi.

 
„Crezi că eu am fost cea mai mare și cea mai bună influență asupra ta?”, a fost curiozitatea Mariei în ceea ce o privește pe mama sa. 

„Băi, nene… Da, tu ai o influență foarte mare asupra mea. (...)  Nu neapărat că eram egoistă înainte...Meseria noastră, a artiștilor, e destul egoistă. Maria m-a dat peste cap. Înainte mergeam foarte mult la emisiuni, făceam multe lucruri în care nu țineam cont că am un copil. Și acum am întrebat fetele dacă nu sunt prea decoltată, că ea m-a rugat mami, te rog, acoperă-te, nu e frumos așa ceva, ” a răspuns Daniela Gyorfi. 
 
Daniela Gyorfi a mai mărturisit:
 
„Totul acum se învârte în jurul Mariei. Când îmi spunea mama, nu credeam. În privința creșterii sunt comunistă, în continuare. Vreau ca Maria ca să fie educată, să învețe și vreau să crească frumos și să știu că mă pot baza pe ea. Vreau să fim prieteni, în primul rând. Asta contează foarte mult. Nu există să facă ce vrea, când vrea. Deocamdată are 11 ani. O să poată să facă când o să aibă vârsta necesară să gândească și să discearnă. Încercăm să-i explicăm că anturajul este foarte important. Dacă greșește să vină să-mi spună. Poate sunt pe o tradiție veche, dar este foarte sănătoasă tradiția."
 
La rândul său, George Tal declară: 
 
„M-am maturizat. Sunt mai responsabil. Maria pe mine m-a schimbat în bine. Am alte sentimente, sunt mult mai echilibrat. Am descoperit că e altceva când ești tată la 20 și e altceva când ești tată la 40 de ani."

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni