• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cum arătau actorii din Las Fierbinți la prima apariție în serial. Cât de mult s-au schimbat de atunci

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la prima apariție în serial. Cât de mult s-au schimbat de atunci

Cum arătau actorii din Las Fierbinți la prima apariție în serial. Cât de mult s-au schimbat de atunci

În martie 2012, serialul „Las Fierbinți” își făcea debutul la PRO TV cu o distribuție care a rămas neschimbată timp de 10 ani. În ziua lansării sezonului 19, vă invităm să vedeți cum arătau actorii voștri preferați în primul episod al serialului. Unii dintre ei sunt neschimbați.

La 1 martie 2012, Bobiță, Giani, Dorel, Gianina, Celentano și Firicel debutau la PRO TV în serialul fenomen Las Fierbinți. Episodul pilot, în care au jucat aproape toți actorii de azi, începe cu o nuntă cu deznodământ neașteptat. Apoi, intrăm ușor în atmosfera de alegeri locale din Fierbinți, unde sătenii erau chemați la urne să-și aleagă primarul.

Vasile (viceprimarul) voia să-l dea jos pe primarul în funcție, Mitică (Radu Gabriel).

El încerca prin tot felul de tertipuri să-l convingă pe primar să renunțe la funcție înainte de alegeri. N-a reușit, așa că s-a încris în cursa electorală, însă a apelat la „băieții” lui ca să fraudeze alegerile.

Unul dintre ei este Bobiță (Mihai Bobonete), cârciumarul satului, tip deștept și dezghețat la minte, dar care în trecut nu se dădea în lături să intre în tot felul de combinații cu „pușlamaua” de Giani (Costi Diță).

Înainte de lansarea sezonului 19, Mihai Bobonete a dezvăluit că va fi un sezon cu de toate: 

Se întorc niște scene de care mie îmi era dor. Adică o să vedeți ceva în care s-a folosit CGI (Computer-generated imagery - n. red.), adică efecte speciale, e cu răpiri, e cu bătăi, ceva frumos și... unul dintre personajele noastre principale se căsătorește anul ăsta. Dar nu zic cine. Face o nuntă în serial”, a spus Bobonete pentru PRO TV.

Gianina pare neschimbată după 19 sezoane de Las Fierbinți. Are aceeași figură angelică și pare aceeași fată naivă de la țară, „proasta satului”, cum îi spune ea.



În primul episod au jucat actorii: Adrian Văncică, Alina Chivulescu, Constantin Diță, Leonid Doni, Mihai Rait Dragomir, Anca Dumitra, Gheorghe Ifrim, Kana Hashimoto, Mihai Bobonete, Maria Junghietu, Horațiu Mălăele, Mihai Mărgineanu, Maia Morgenstern, Tudorel Popa, Gabriela Popescu, Toma Cuzin, Ecaterina Țugulea, Valentin Uritescu, Radu Zetu și Gigel Frone.

Vedeți în GALERIA FOTO de mai jos cum s-au schimbat de-a lungul anilor eroii din Las Fierbinți!

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni