• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum arată camera fetiței lui Smiley. ”Nu prea o lăsăm singură, deocamdată doarme cu noi”

Cum arată camera fetiței lui Smiley. ”Nu prea o lăsăm singură, deocamdată doarme cu noi”

”Este o fericire pe care n-am trăit-o niciodată în viața noastră”, așa descrie Smiley sentimentul pe care îl are acum, de când își vede fetița în fiecare zi. 

Artistul a intrat în direct, prin skype, în emisiunea ”La Măruță”, povestind cum se comportă în calitate de proaspăt tătic: 

”Suntem foarte activi. Lucrăm foarte bine în echipă. Ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine. Totul decurge conform planului, pe care nu l-am făcut oricum. Fetița noastră este perfectă, e o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă pe care o petrecem cu ea.”

De asemenea, prezentatorul de la ”Românii au talent” a ținut să le arate telespectatorilor cum arată camera micuței. El a precizat că, deocamdată, fetița doarme cu ei. Pentru asta au cumpărat două pătuțuri, unul fiind instalat în dormitorul matrimonial. 

Smiley a mai spus că bebelușa este familiarizată deja cu muzica lui. De altfel, de când era în burtică a ascultat foarte des muzică. ”E fan Jamiroquai” (formație britanică de jazz/funk/soul/disco), a spus Smiley râzând. 


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni