• PRO TV
  • Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din ”Twilight”

Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din ”Twilight”

Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy din ”Twilight”

Actorul Taylor Lautner, care a devenit celebru datorită rolului Jacob din seria ”Twilight”, a împlinit de curând 27 de ani.

Luni, Taylor Lautner și-a serbat ziua de naștere, iar la petrecerea de pomină dată în cinstea lui a participat inclusiv colega sa din ”Twilight”, Kristen Stewart. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on

Lautner a postat mai multe fotografii de la eveniment, alături de comentariul: ”Mulțumesc pentru cea mai frumoasă zi de naștere din istorie. Nu am fost mai surprins în viața mea”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cj Romero (@cjscissorhands) on

Printre invitații de la petrecere, s-au aflat și iubita actorului, Taylor Dome, sau Patrick Schwarzenegger. Acesta din urmă, fiul lui Arnold Schwarzenegger, a postat, la rândul lui, imagini de la petrecere, inclusiv cu Taylor Lautner suflând în lumânările de pe tort. 

”La mulți ani, prietene”, a scris Schwarzenegger. ”Ești la jumătatea lui 54”.

Singura absență notabilă a fost nimeni altul decât Robert Pattinson, adică Edward Cullen, rivalul personajului lui Taylor Lautner din ”Twilight”. 

În luna septembrie a anului trecut, Robert Pattinson a vorbit despre ideea de a relua seria filmelor ”Twilight”. ”Am vorbit, la propriu, cu agentul meu despre acest lucru”, a declarat actorul pentru publicația Variety. ”Mă atrage ideea de a juca din nou un personaju de 17 ani. Trebuie să apelez la botox”, a spus el râzând. 

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni