• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a slăbit Flavian Dobre 68 de kilograme în decurs de un an: „Credeam că o să mor dacă nu încep să fac ceva”

Cum a slăbit Flavian Dobre 68 de kilograme în decurs de un an: „Credeam că o să mor dacă nu încep să fac ceva”

Unul dintre cei mai buni cofetari din România, Flavian Dobre a fost astăzi La Măruță și a vorbit despre cum a reușit să slăbească 68 de kilograme în decurs de un an.

Alt om, altă viață, alt stil”, a spus Flavian imediat cu a intrat în platoul emisiunii.

Am 92 de kg acum. Înaintea de a slăbi aveam 160 de kg. Am fost la doctor și după consult mi-a zis că trebuie să intervenim rapid. După analize am rămas înmărmurit. Aveam carențe imense de vitamine. Așa că nu am mai stat pe gânduri și am acceptat să urmez o intervenție non-invazivă cu un balon gastric, apoi am început regim de viață complet diferit. Prima luna a fost dezastru. Nu puteam să mănânc nimic, consumam doar shake-uri proteice. Apoi, a murit și bunica mea. M-am consumat mult atunci și în prima lună după intervenție am slăbit 20 kg. Acum nu mai mănânc carne, ouă sau lapte. Îmi plac foarte mult fructele de mare și peștele. N-am mai mâncat carne pentru că mi se făcea rău de la ea. Acum mă simt foarte bine. M-am apucat chiar și de motociclism. Totul are un alt vibe acum. Am o nouă viață!"

Flavian își mai amintește cu amuzament ce i-a mărturist doctorul înainte să slăbească. “Medicul mi-a spus că am boala frigiderului și mi-a zis să îmi imaginez că acolo este iadul. (...) După intervenție n-am mai intrat 6 luni de zile în laboratorul de cofetările”.

M-am hotărât să fac ceva cu sănătatea mea, să slăbesc, după ce nu mai putea să îmi duc copilul în brațe. Nu mă puteam juca cu el, nu aveam energie. Tot timpul oboseam. Credeam că o să mor dacă slăbesc. Acum vreau să ajung la 85 de kilograme. E mai greu, dar voi reuși să ajung și la greutatea asta”, a spus Flavian.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

FOTO: CAPTURĂ EMISIUNE

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni