• Emisiuni
  • La Măruță
  • Transformarea uluitoare a Ralucai Badulescu. A slabit 50 de kilograme in 10 luni

Transformarea uluitoare a Ralucai Badulescu. A slabit 50 de kilograme in 10 luni

Transformarea uluitoare a Ralucai Badulescu. A slabit 50 de kilograme in 10 luni

Prezenta la un eveniment monden, Raluca Badulescu atragea atentia cu noua ei forma fizica vara aceasta.

Insa nu dietele si nici sportul nu sunt responsabile pentru aceasta scadere spectaculoasa in greutate. 

Raluca Badulescu a suferit in urma cu cateva luni o operatie de micsorare a stomacului, care a facut minuni. "Sunt din ce in ce mai bine. Este singura solutie viabila", crede ea. "Manechin nu o sa fiu niciodata, imi doresc sa fiu cat mai aproape de realitate", adauga Raluca acum cateva luni "La Maruta".




Asa arata Raluca Badulescu in iulie 2013, dupa ce a reusit sa dea jos 30 de kilograme. Acum, Raluca este si mai slaba, dupa ce a scapat de alte 20 de kilograme in timp record.



"Eu nu puteam sa ma abtin, nu m-am ingrasat pentru ca am baut apa. Cine spune ca se ingrasa pe fond nervos, din cauza depresiilor... hai, sa fim seriosi. Mie mi-a placut sa mananc", a marturisit Raluca Badulescu.

A slabit 50 de kilograme in 10 luni! Transformarea uluitoare a Ralucai Badulescu, care a invins, in sfarsit, lupta cu kilogramele:




Raluca Badulescu a publicat in urma cu cativa ani si o carte, in care isi povestea experienta: "Mananci cat poti, slabesti cat vrei".

"Pe vremuri eram cat barajul de la Vidraru si nu-mi amintesc sa-mi fi facut atatea probleme cate imi fac azi. Mi-am creat un look adecvat personalitatii mele. Un par coafat, un zambet frumos, un machiaj elegant si niste pantofi stralucitori au o mare valoare, chiar daca ai 100 de kilograme", spune ea.

Raluca este critic de moda si una dintre cele mai cunoscute femei din Romania si a reusit sa socheze cu noua ei imagine, dupa ce a slabit fara sa faca sport, liposuctii sau sa renunte la dulciuri.



Vedeta a mai declarat in cartea sa: "Toate ar trebui sa ne asezam in fata oglinzii si, indiferent de cum aratam, sa fim realiste macar o data in viata si sa incercam sa facem ceva pentru a ne pune in evidenta calitatile".

Raluca sfatuieste toate femeile sa nu mai traiasca din vise sau din comparatii naive de genul: "Sunt mai slaba/mai grasa decat prietena mea".

Sursa


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni