Cum a reușit Adela Popescu să lovească 6 mașini într-o parcare

Shurubel este cel care a acceptat provocarea sosurilor picante a lui Cătălin Măruță. Iată cum a caracterizat-o acesta pe colega sa de platou, Adela Popescu! Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare a povestit cum a lovit șase mașini într-o parcare.

Shurubel a fost invitat la emisiunea La Măruță la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Acesta, curajos din fire, a răspuns sincer și a ales să se citească întrebarea pusă de prezentator la cele mai multe întrebări. Printre toate curiozitățile pe care Cătălin Măruță le-a avut, a existat una referitoare la colega sa, Adela Popescu. Se pare că fostul om de radio a fost nevoit să spună trei defecte ale frumoasei vedete de la matinalul ProTV.

În timpul rubricii, în platoul „La Măruță” a apărut chiar Adela Popescu, persoana despre care Shurubel primise o întrebare. Acesta a spus că frumoasa lui colegă este un șofer foarte slab, un prost vorbitor al limbii engleze, dar și o pofticioasă. În ceea ce privește prima afirmație a lui Shurubel, blondina a fost de acord, ba chiar a povestit cum a reușit să lovească șase mașini într-o parcare.

„Eram la nunta prietenei mele, Andreea. Nu luasem permisul de mult, eram și domnișoară de onoare, emoții, în fine... Am mers la nuntă și la un moment dat a trebuit să plec deoarece se furase mireasa. Am ieșit din parcare și am lovit șase mașini. Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi. Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”, a povestit Adela Popescu. 



Mai mult decât atât, și Shurubel a ținut să povestească un moment în care se afla în mașină cu Adela.

„Am fost la Cabral, am filmat pentru „Ce spun românii?” și e un rond pe A3. A făcut rondul de două ori, s-a oprit și stătea acolo, stăteau și mașinile în spatele ei. Ea nu știa dacă trebuie să meargă la dreapta sau stânga. A fost foarte fuuny. Noi îi spuneam din spate >”, a mai spus ea.

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII ALE PREZENTATOAREI, DAR ȘI EXPERIENȚA LUI SHURUBEL LA VOLAN ÎN VIDEOLCIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni