Cum a reușit Adela Popescu să lovească 6 mașini într-o parcare

24 Iunie 2022, 17:24

Autor: Lorena Martin

Shurubel este cel care a acceptat provocarea sosurilor picante a lui Cătălin Măruță. Iată cum a caracterizat-o acesta pe colega sa de platou, Adela Popescu! Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare a povestit cum a lovit șase mașini într-o parcare.

Shurubel a fost invitat la emisiunea La Măruță la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”. Acesta, curajos din fire, a răspuns sincer și a ales să se citească întrebarea pusă de prezentator la cele mai multe întrebări. Printre toate curiozitățile pe care Cătălin Măruță le-a avut, a existat una referitoare la colega sa, Adela Popescu. Se pare că fostul om de radio a fost nevoit să spună trei defecte ale frumoasei vedete de la matinalul ProTV.

În timpul rubricii, în platoul „La Măruță” a apărut chiar Adela Popescu, persoana despre care Shurubel primise o întrebare. Acesta a spus că frumoasa lui colegă este un șofer foarte slab, un prost vorbitor al limbii engleze, dar și o pofticioasă. În ceea ce privește prima afirmație a lui Shurubel, blondina a fost de acord, ba chiar a povestit cum a reușit să lovească șase mașini într-o parcare.

„Eram la nunta prietenei mele, Andreea. Nu luasem permisul de mult, eram și domnișoară de onoare, emoții, în fine... Am mers la nuntă și la un moment dat a trebuit să plec deoarece se furase mireasa. Am ieșit din parcare și am lovit șase mașini. Șase mașini, numărate! Am primit și amenzi. Le-am lovit până am ieșit dintr-o parcare”, a povestit Adela Popescu. 

Mai mult decât atât, și Shurubel a ținut să povestească un moment în care se afla în mașină cu Adela.

„Am fost la Cabral, am filmat pentru „Ce spun românii?” și e un rond pe A3. A făcut rondul de două ori, s-a oprit și stătea acolo, stăteau și mașinile în spatele ei. Ea nu știa dacă trebuie să meargă la dreapta sau stânga. A fost foarte fuuny. Noi îi spuneam din spate <<Adela, hai!>>”, a mai spus ea.

VEZI MAI MULTE DECLARAȚII ALE PREZENTATOAREI, DAR ȘI EXPERIENȚA LUI SHURUBEL LA VOLAN ÎN VIDEOLCIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies