• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a reacționat soția lui Zmărăndescu după ce acesta a fost acuzat de violență?

Cum a reacționat soția lui Zmărăndescu după ce acesta a fost acuzat de violență?

Luiza Zmărăndescu, soția lui Cătălin Zmărăndescu, a intrat în direct La Măruță și i-a luat apărarea soțului său.

Acesta a fost implicat într-o scenă violentă și a primit și pedeapsă de la Consilul Tribal. Soția lui e însă de altă părere:

Cu mândrie vă spun că el s-a abținut!(...) Cum vreți să se apere un luptător? Nu mi se pare că a făcut nimic greșit. (...) În primul rând, când ești atacat de 2 domnișoare, trebuie să iei atitudine. Nu a lovit pe nimeni, eu nu am văzut nicio lovitură. De unde s-a ajuns la lovituri? Suntem la Survivor, nu la Fashion Week. Este junglă, oameni buni! (...) Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună."

"Mi se pare că este provocat! (...) Mi se pare că e cel mai puternic de acolo și vor să îl elimine. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. O să fie chibzuit. Când greșește, știe ce are de făcut. O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect înainte de toate. Asta spune multe despre ceea ce s-a întâmplat aseară. (...)A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade? Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider. Dacă nu aduci puncte, e logic să nu mănânci, trebuie să tragi. Dacă nu ai cu cine să faci echipă?"
, a spus Luiza.


 

În platoul emisiunii La Măruță s-a aflat și luptătorul MMA Cristi Mitrea, care a comentat reacția lui Zmărăndescu și a contrazis-o pe Luiza:

„Este un joc psihologic, nu de anduranță. Nu sunt de acord cu „așa trebuie să se apere un luptător, un sportiv”. Noi trebuie să fim de 4 ori mai cumpătați. Când semnezi și te duci acolo, trebuie să te gândești.(...) El trebuia să fie pregătit pentru asta și să nu reacționeze violent. Factorii de stres nu sunt acasă, lângă dumneavoastră. Nu trebuie să se aștepte la ei. Dar în junglă e altceva. Logic e să faci echipă cu ai tăi și să îi mănânci pe ceilalți, apoi pe ai tăi. Este o greșeală enormă că au sărit unul la celălalt în aceeași echipă."

FOTO: Captură emisiune/ Cătălin Zmărăndesu Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni