Cum a reacționat Luis Gabriel când și-a văzut fiul pentru prima dată

În urmă cu cinci zile, Luis Gabriel a devenit tată! Acesta a vorbit despre noile schimbări din viața lui, dar și despre momentul în care și-a ținut fiul în brațe pentru prima oară!

Luis Gabriel este în culmea fericirii! El și partenera sa de viață au devenit părinți în urmă cu cinci zile, iar de atunci au tot apărut schimbări în viața artistului. Recent, el a explicat cum a reacționat iubita lui după naștere, dar și care a fost sentimentul pe care l-a avut când și-a văzut pentru prima dată băiețelul.

Deși inițial au optat pentru nașterea naturală, ulterior planurile au luat o altă direcție. Din cauza faptului că artistul era foarte ocupat cu spectacole și lipsea mult timp de acasă, Luis Gabriel împreună cu Haziran au hotărât să apeleze la cezariană.

„Am reușit să fiu acolo. Am stat două zile la spital. L-am văzut puțin, l-am ținut în brațe, l-am pupat. Mi-era frică și să îl pup. E o emoție greu de explicat dacă nu o trăiești”, a declarat el în platoul emisiunii.

Haziran a povestit și ea momentul în care Luis Gabriel și-a văzut fiul. Se pare că acesta era euforic, fericit și emoționat.

„Era în al noulea cer. Nu mai știa să vorbească, nu mai știa absolut nimic. Din ce am înțeles eu, a plâns, nu știu dacă vrea să recunoască sau nu”, a declarat Haziran.


Mai mult decât atât, Luis Gabriel a dezvăluit faptul că își dorește foarte mult ca băiatul său să devină fotbalist. Ba chiar și numele ales a fost inspirat după un jucător profesionist de fotbal: Tiago Alcântara.  Astfel, cel mic poartă numele Joseph Luis Tiago.

„Ar fi cea mai mare bucurie! Eu zic că fotbalul e mult mai ok decât muzica”, a declarat el.

În acest moment, Luis Gabriel și iubita sa au parte de ajutorul familiei în creșterea lui Joseph Luis Tiago. Totodată, după naștere, Haziran a devenit mult mai înțelegătoare, iar relația de cuplu a evoluat în bine.

„Mama soției mele, mama, sora mea ne ajută. Avem ajutor din toate părțile. Cel mai mult mă bucură faptul că soția mea este prea călduroasă, prea înțelegătoare de când a născut. Orice îi spun, îmi răspunde numai frumos. Eu îmi făcusem alte filme. A reacționat ok. Îmi doresc să rămână așa că mă înțeleg super, super bine cu ea. O văd mereu fericită, cu zâmbetul pe buze, nu o văd stresată...”, a mai spus el.

VEZI MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni