• PRO TV
  • Cum a fost surprinsă Selena Gomez la scurt timp după anunțul logodnei lui Justin Bieber și Hailey Baldwin

Cum a fost surprinsă Selena Gomez la scurt timp după anunțul logodnei lui Justin Bieber și Hailey Baldwin

Cum a fost surprinsă Selena Gomez la scurt timp după anunțul logodnei lui Justin Bieber și Hailey Baldwin

Selena Gomez a fost surprinsă extrem de fericită în New York City. Cântăreața a fost îmbrăcată într-o ținută casual, având un tricou cu un mesaj inspirațional. 

Mesajul tricoului era "doar cei puternici supraviețuiesc". Selena Gomez a purtat acest articol vestimentar la doar câteva zile după ce Justin Bieber a anunțat oficial logodna lui cu Hailey Baldwin

Starul a cerut-o în căsătorie pe modelul de 21 de ani, în vacanța lor din Bahamas. Selena Gomez a fost întrebată ce părere are despre acet anunț, însă ea a evitat să răspundă. 

Gomez și Bieber și-au început relația în 2010. După vestea neașteptată că Justin s-a logodit cu Hailey, Selena a fost surprinsă petrecând și distrându-se pe un iaht cu prietenele ei. 

"Selena a fost surprinsă că s-au logodit atât de repede, dar nu a fost surprinsă de gestul lui Justin, deoarece ea știe că este genul care face lucruri din acestea. Selena a trecut peste această relație. Ea a încercat să facă tot posibilul ca relația să funcționeze, dar nu a mers.", a declarat o sursă apropiată divei. 

"Selena este pe un alt drum acum și într-un loc mai bun de când Justin a dispărut din peisaj. Mental, ea a terminat cu el. Ea nu se focuseaza momentan pe întâlniri, ci se axează pe ea. Este fericită acum și preferă să petreacă timpul cu prietenele ei și să meargă la biserică.", a continuat sursa apropiată cântăreței. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni