• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cum a ajuns o fată din Sibiu să fie vedetă într-un show culinar din Canada

Cum a ajuns o fată din Sibiu să fie vedetă într-un show culinar din Canada

Alina Fîntînaru profesează ca medic ortodont, dar în timpul liber face prăjituri. Iată cum a ajuns tânăra din Sibiu să fie vedetă internațională!

Alina Fîntînaru este o tânără talentată și ambițioasă, care a părăsit România, împreună cu familia ei, când avea doar 10 ani. Aceasta a ajuns în Canada, acolo unde a studiat stomatologia, fiind specialistă în ortodonție. De la meseria de medic ortodont până la cofetar poate părea o cale lungă, însă tânăra din Sibiu a reușit să găsească punctul de echilibru. Recent, ea a participat la un show culinar internațional, unde a impresionat atât juriul, cât și telespectatorii cu talentul ei în bucătărie.

Se pare că totul a început în momentul în care tânăra învăța pentru examenele de la stomatologie. În tot acel stres, singura sa cale de scăpare era bucătăria, iar așa a descoperit faptul că are o pasiune pentru a găti dulciuri. Ulterior, Alina s-a înscris la show-ul culinar care a făcut-o vedetă, însă în primul sezon nu a luat castingul. Acest lucru a făcut-o să se ambiționeze, iar în următorul an a primit locul în concurs.



„Am început în timpul școlii că eram foarte, foarte stresată cu ce aveam de studiat la stomatologie. Aveam 13 examene odată și ceea ce mă făcea pe mine să mă relaxez, era să fac ceva frumos în bucărărie. Am continuat cu pasiunea asta tot mai departe, am devenit și mai ambițioasă, mă uitam la tot felul de emisiuni, inclusiv The Great Canadian Baking Show și m-a bătut gândul să aplic și eu. Am aplicat în sezonul 4 și nici nu m-au sunat, niciun telefon, nimic, nimic. Deci, mi-am dat seama imediat că nu am nicio șansă dacă nu sunt destul de bună. Acest lucru m-a ambiționat cel mai tare. Într-un an am făcut cât de multă practică am putut și am aplicat pentru sezonul 5. Ușor nu a fost”, a spus ea.

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

sursă foto: LuxBaker/Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni