• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cu ce femeie din showbiz ”l-a cuplat” Grațiela pe Andrei Duban. Cum a răspuns actrița la provocarea lui Cătălin Măruță

Cu ce femeie din showbiz ”l-a cuplat” Grațiela pe Andrei Duban. Cum a răspuns actrița la provocarea lui Cătălin Măruță

Grațiela Duban a fost prezentă astăzi în platoul La Măruță și a participat la o provocare amuzanta, potrivită unei zile de 1 aprilie.

Grațiela, care are o căsnicie de 10 ani cu actorul Andrei Duban, a trebuit să aleagă ce femeie din showbiz-ul românesc i s-ar potrivi soțului ei, în cazul în care ei doi n-ar fi împreună.  

Cu umorul caracteristic, Grațiela a comentat fiecare imagine care apărea pe ecran. Astfel, când a văzut poza cu Andreea Bănică, ea a spus: ”nu cred că i-ar face față, e mult prea spumoasă pentru el”, cu Antonia ar fi prea gelos, iar pe Bianca Drăgușanu nu ar avea bani să o întrețină.

”Pe asta aș lua-o și eu de nevastă!”, a exclamat Grațiela când a văzut poza cu Mădălina Ghenea, iar despre Anna Lesko spune că ”l-ar inhiba... că e prea sexy”. 

La imaginea cu Andreea Mantea, Grațiela și-a amintint o întâmplare mai veche, când a descoperit în leptopul soțului o poză cu Mantea goală. 

Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală...poza era făcută înainte de Mitrea.(...) Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul.(râde) Eu nu sunt geloasă, știi. Avem noi o glumă: am fost odată în Amsterdam, pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: du-te, mă, să te faci de râs și la astea”, a povestit Grațiela.  

Până la finalul testului, Grațiela i-a găsit totuși o nevastă. Ea crede că Lora ar fi femeia cu care l-ar vedea formând o familie. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni