• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Joia și sora ei, o echipă de nota 10! Cele mai frumoase amintiri din copilărie, depănate în platoul La Măruță

Cristina Joia și sora ei, o echipă de nota 10! Cele mai frumoase amintiri din copilărie, depănate în platoul La Măruță

Cristina Joia, arhitect și designer al emisiunii Visuri la cheie a fost invitata lui Cătălin Măruță. Cristina nu a sosit singură, ci însoțită de sora mai mică cu zece ani.             

Cristina Joia este cunoscută pentru implicarea de care dă dovadă în cadrul emisiunii Visuri la cheie, însă are o soră mai mică cu zece ani, la fel de frumoasă și de talentată. Vio, așa cum îi spun membrii familiei și prietenii, a terminat Facultatea de Psihologie, dar lucrează în cadrul unei multinaționale.

"Eu lucrez într-o corporație, sunt șoricel de birou, nu am treabă cu tot glam-ul ăsta de televiziune. Am lucrat înainte la un dezvoltator imobiliar, pe vânzări și ulterior m-am îndreptat spre ceea ce fac" , a povestit tânăra.

Cătălin Măruță le-a provocat pe cele două surori să răspundă unei serii de întrebări pentru a testa cât de bine se cunosc reciproc. Cristina și Vio s-au distrat pe cinste, iar mezina a promis că va reveni, cu drag în platoul emisiunii La Măruță.

Întrebată dacă Cristina a ajutat-o la renovarea apartamentului pe care și l-a cumpărat în București, Vio a oferit un răspuns surprinzător. "A fost un efort comun, avem idei de amenajare un pic diferite. Ea este cu griurile, cu turcoaz, eu sunt cu bej, verde...Eu nu am înclinații artistice, însă pot foarte bine să curăț pensulele", a spus, pe un ton glumeț, mezina familiei Joia. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni