• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi despre nașterea prematură a fiicei: "Nici nu am știut dacă trăiește"

Cristina Cioran, cu lacrimi în ochi despre nașterea prematură a fiicei: "Nici nu am știut dacă trăiește"

Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe pe 18 iulie, dar a putut să o țină în brațe abia o lună jumătate mai târziu pentru că micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Actrița a povestit, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, momentele de cumpănă prin care a trecut.

Cristina Cioran a trecut printr-un adevărat carusel emoțional după nașterea Emei. Fetița a venit pe lume mai devreme decât estimaseră doctorii și a suferit complicații care au necesitat atenta supraveghere a doctorilor.

Cristina a povestit, cu lacrimi în ochi, clipele complicate prin care a trecut și a mărturisit că este recunoscătoare pentru faptul că, în sfârșit, poate răsufla ușurată. 

Actrița a povestit momentul cumplit în care a ajuns la spital și a fost nevoită să nască cu două luni mai devreme, din pricina unor complicații neașteptate. "Oamenii se uitau înfiorați, eram plină de sânge, urlam pe targă.Eu după ce am născut nu am văzut-o, am văzut doar o mână care pleacă cu ea, nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Abia după jumătate de oră, o oră a venit doamna doctor și mi-a spus că este în regulă", a povestit Cristina, cu lacrimi în ochi. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni